• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Oprișan a spus tot la sosurile picante. Jurnalistul a dezvăluit ce femeie din showbiz-ul românesc i-a făcut avansuri

Cătălin Oprișan a spus tot la sosurile picante. Jurnalistul a dezvăluit ce femeie din showbiz-ul românesc i-a făcut avansuri

Cătălin Oprișan a spus da la provocarea sosurilor picante făcută de Catalin Măruță. Iată ce răspunsuri fără perdea a oferit jurnalistul.

Cătălin Oprișan a spus da la provocarea sosurilor picante făcută de Catalin Măruță. Iată ce răspunsuri fără perdea a oferit jurnalistul.

Asumat și cu glumele la el, Cătălin Oprișan nu a stat prea mult pe gânduri când a citit întrebările pregătite de Cătălin Măruță și a oferit câteva răspunsuri picante.

Întrebat cu ce femeie celebră din România și-a dorit o aventură, jurnalistul nu a stat prea mult pe gânduri și a recunoscut: Anca Țurcașiu.

Spune numele unei femei din showbizul românesc cu care ți-ai dorit o aventură de o noapte, a fost întrebarea pusă de Cătălin.

"Doamna Anca, reucunosc", a spus Cătălin Oprișan.

Tot la categoria întrebărilor picante, Cătălin Oprișan a dezvăluit și ce femeie celebră din România i-a făcut avansuri.

"Spune numele unei femei cunoscute din showbizul românesc care ți-a făcut avansuri".

"Ramona Olaru" Am intrat într-o dimineața în vestiar și ea se ungea cu cremă, de aia de picioare și mi-a zis că nu ajunge să se dea până jos și mi-a zis: da-mă mă tu, și arăta senzațional la televizor după aia", a răspuns Cătălin.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni