• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cele mai tari imagini de la Gala YouTube. Podcastul „Acasă la Măruță” a fost cel mai ascultat podcast românesc în anul 2022

Cele mai tari imagini de la Gala YouTube. Podcastul „Acasă la Măruță” a fost cel mai ascultat podcast românesc în anul 2022

Echipa „La Măruță” a fost la Gala YouTube și prezintă cele mai tari imagini. Dan Oros, marketing manager Google România, a oferit un interviu în exclusivitate pentru PRO TV. 

Podcastul „Acasă la Măruță” a fost cel mai ascultat podcast românesc în anul 2022, pe platforma Youtube!

„Mă bucur mult că proiectul meu de suflet a devenit preferatul vostru. Promit să mă țin de treabă și să produc în continuare episoade interesante pentru voi”, a spus Cătălin Măruță. 

Andra este cel mai popular artist în Romania, cu 1,9 milioane de abonați și aproape 2 miliarde de vizionari. Pe plan internațional, Inna deține supremația – 7,6 milioane de oameni s-au abonat la canalul ei și are 4,5 miliarde de vizionari.

Selly deține și el un record – este cel mai urmărit creator de conținut generalist în Romania – are 3,12 abonați și 911 milioane de vizualizări.

Dorian Popa a spus exact cât câștigă doar din vizualizările pe YouTube

„Cred că în 3-4 luni de la deschiderea Youtube-ului câștigam, da penibil, cred că vreo 180 de dolari, caterincă din asta. Dar deblocasem monetizarea, lucru foarte important, și începusem să am primii bănuți câștigați de mine pe o platformă de social media 100% gratuită. 
Am firmele pe internet, nu înțeleg de ce unii oameni se ascund. Am luni proaste - de 50.000 și luni bune de + 50.000. Eu ce ți-am spus sunt încasările totale, nu din YouTube. Dacă mă întrebi  din YouTube, e slab la noi, că sunt vizualizările prost plătite. Acum pe la 9.500 de dolari, aici vorbim strict de vizualizări. Da noi plătim taxe”, a spus Dorian Popa. 



Urmărește materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni