• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cornel Palade, dezvăluiri neașteptate despre veniturile sale! Ce pensie are marele actor: „Eu nu sunt om politic”

Cornel Palade, dezvăluiri neașteptate despre veniturile sale! Ce pensie are marele actor: „Eu nu sunt om politic”

Cornel Palade se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, însă după o viață întreagă de muncă și o carieră impresionantă, maestrul s-a ales cu o pensie infimă!

A renunțat la televiziune și a rămas fără proiecte, iar acum face noi dezvăluiri despre cum arată viața sa din spatele anilor întregi de muncă și de faimă. Mulți se așteptau ca marele actor să o ducă extraordinar la vârsta de 70 de ani, însă lucrurile nu stau deloc așa. Recent, acesta a vorbit despre pensia sa, care întrece orice imaginație. Marele actor Cornel Palade primește, în fiecare lună, doar 1480 lei!

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a făcut noi dezvăluiri despre momentele dificile prin care trece, acum că nu mai are din ce să își completeze veniturile.

„Țara o duce rău acum, acum vrei bani. Trebuie să mai ai răbdare să își revină țara, în următorii 50 de ani. Mă descurc foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Mănânc cât am, nu m-am plâns la nimeni. M-a întrebat cineva ce pensie am și a spus că e mică. O fi mică în comparație cu altele.

Eu nu sunt judecător, parlamentar, om politic. Ce meritam eu să am pensia mai mare. Am atât cât trebuie.

Bine că au reușit parlamentarii să își taie singuri pensiile speciale. Săracii!”, a declarat, printre altele, Cornel Palade.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni