• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gheboasă, dezvăluiri bombă! Se întoarce la Survivor? Ce spune artistul despre revenirea în emisiune

Gheboasă, dezvăluiri bombă! Se întoarce la Survivor? Ce spune artistul despre revenirea în emisiune

Invitat în platoul emisiunii "La Măruță", Gheboasă a vorbit despre plecarea sa din emisiunea Survivor, despre motivele care au dus la decizia sa de a părăsi competiția, precum și despre posibilitatea de a reveni în emisiune.

Pentru început, artistul a dezvăluit că motivele sale de a părăsi emisiunea au fost legate de dorul de casa, precum și condițiile din Republica Dominicana. Fiind obișnuit să petreacă tot timpul pe telefon, Gheboasa a recunoscut că i-a fost foarte greu să stea fară acesta, dorul de soția lui a fost și el mare, iar timpul petrecut pe insulă pur și simplu l-a demoralizat.

"Eu sunt foarte bun la jocul acesta. Tocmai de aceea mi-am dorit să merg"

"Am renunțat foarte ușor, pentru că nu mai puteam să stau pe insulă. Mie îmi placea mult la jocuri". Nu mă așteptam să fie chiar atât de greu".

Deși a recunoscut că i-a plăcut să participe la jocuri și știe că era bun la asta, timpul petrecut mai apoi pe insulă, unde trebuia să doarmă cu toți ceilalți și nu avea ocupație, l-a făcut să își dorească să se întoarcă acasă. De asemenea, Gheboasă a mărturisit că, înainte de a pleca, se ambiționase să petreacă cât mai mult timp în concurs.

"Ambiția mea era să mai stau acolo că vedeam că fetele rezistau. Nu mi-am schimbat părerea despre mine. Indiferent de situație, cu bune și cu rele, sunt același Gheboasă".

În ciuda ieșirii sale șocante din emisiune, Gheboasă a dezvăluit că e dispus să se întoarcă la Survivor dacă oamenii își vor dori asta. A ținut să le ceară scuze tuturor celor care l-au votat și au fost dezamăgiți și i-a îndemnat pe oameni să insiste ca el să revină la Survivor, dacă asta își doresc.

"În cazul în care oamenii vor să mă vadă în continuare, puteți trimite mesaje la Survivor România, puteți face tot posibilul să mă bage în emisiune (...) Dacă voi ajunge din nou în emisiune, ce credeți, eu o să câștig cei 100.000 de Euro"

"Sper să demonstrez oamenilor, din nou, din ce sunt făcut, și că am toate șansele să repar greșeala pe care am făcut-o".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni