Gheorghe Gheorghiu a participat la provocarea sosurilor iuți. Ce detalii "picante" a dezvăluit artistul

24 Mai 2022, 18:34

Autor: Alina Popa

Gheorghe Gheorghiu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruța de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți ia gura foc?”.

“Cu mine v-ați păcălit!”, a spus cântărețul înainte de a citi prima întrebare. Gigi l-a avertizat pe Măruță că e obișnuit să mănânce picant și chiar i-a speriat pe mexicani într-o vacanță. 

Artistul a preferat să fie sincer și a avut răspuns pentru aproape toate întrebările lui Cătălin Măruță. 

La una dintre ele, Gheorghe Gheorghiu a numit trei defecte ale unei foste iubiri.

“Se iubea prea tare. Era narcisistă. Când voiam să mergem la o petrecere undeva cu colegii, pe malul mării, la un grătar, ea spunea că mai bine stă să citească o carte decât să se întâlnească cu persoanele. Nu știu dacă ăsta e un defect. Ca să fiu sincer, prea multe defecte nu avea”, a spus Gheorghe despre Anca Țurcasiu. 

“Nu se uita la campionatul mondial de fotbal”, a glumit solistul. 

Cei doi au fost împreună 5 ani. “Am rămas în relații bune. Lumea ne iubea foarte mult împreună. E frumoasă, chiar prea frumoasă după părerea mea”, a adăugat artistul. 

Cel supranumit “craiul litoralului românesc” a fost întrebat și cine ar fi vedeta cu care și-ar dori să petreacă o noapte dacă nu ar fi însurat. Iar răspunsul n-a întârziat să apară. 

“Oana Sârbu. Este o fată extraordinar de dulce și are o atitudine.. este specială. Mi-a plăcut mereu de ea”, a spus artistul

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies