Interviu emotionant cu fratele Aureliei Ion, rezidenta decedata in accidentul de avion

22 Ianuarie 2014, 11:24

Citeste mai mult despre: Aurelia Ion, accidente aviatice,

Victor Alexandru Ion, fratele Aureliei Ion, tanara care a murit in accidentul aviatic din muntii Apuseni, a acordat un scurt interviu  "La Maruta", in care a vorbit despre tanara rezidenta decedata.

Victor a declarat ca intreaga familie este in soc, pentru ca nimeni nu se astepta la o astfel de veste. Aurelia  era medic rezident, era ambitioasa si isi dorea sa ajunga un chirurg celebru.

"Nu mai am lacrimi sa scot, nu mai am niciun gand bun in minte", a marturisit Victor. "Am fost socati, nimeni nu avea in minte ca se putea intampla asta", a mai spus el.

Familia a fost devastata de vestea accidentului. Ultimele noutati de la Aurelia venisera in urma cu cateva zile, iar ei asteptau stiri despre noua misiune de recoltare de organe la care Aurelia era rezident voluntar.

"Pe langa tristete si suparare, mai e si ura, regretul si multe altele, fata de viata nedreapta, care iti rapeste ce ai mai drag de langa tine. Era incantata de zborul la Oradea. Era inteligenta, impunatoare, autoritara, blanda, buna. Nu am de zis nimic de rau de ea", a completat Victor portretul Aureliei Ion.
 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies