• Emisiuni
  • La Măruță
  • Primele declaratii ale Iuliei Vantur despre Salman Khan, dupa ce a recunoscut ca actorul a fost acasa la ea

Primele declaratii ale Iuliei Vantur despre Salman Khan, dupa ce a recunoscut ca actorul a fost acasa la ea

Primele declaratii ale Iuliei Vantur despre Salman Khan, dupa ce a recunoscut ca actorul a fost acasa la ea

"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

Venirea lui Salman Khan in Romania pentru filmarile la noul sau film a declansat din nou speculatii cu privire la relatia actorului de la Bollywood cu frumoasa prezentatoare Iulia Vantur

Mai mult, Iulia a fost fotografiata de paparazzi la Sibiu, in acelasi hotel in care este cazat si Salman Khan. In ciuda imaginilor, prezentatoarea a fost discreta si nu a dorit sa comenteze nimic despre cunoscutul actor, insa a povestit despre un alt prieten indian caruia i-a fost ghid in oras.

"Pentru ca a fost foarte dragut si mi-a fost ghid in India, acum sunt si eu ghid pentru el. Nu vreau sa mai comentez despre Salman, s-a vorbit destul despre asta. Nu i-am aratat orasul, exista oameni care se ocupa de asta", a declarat Iulia Vantur in exclusivitate, "La Maruta".

Daca Iulia nu a dorit sa comenteze nimic despre Salman Khan, actorul a marturisit ca el si frumoasa blonda sunt "buni prieteni" si ca se va intalni cu ea in Bucuresti, daca prezentatoarea va avea timp.

Iulia s-a facut timp pentru cel cu care s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cat timp a stat in India si a povestit ca Salman Khan s-a simtit excelent in Romania. Actorul a mers acasa la Iulia, impreuna cu alti prieteni, unde au luat masa impreuna.

"I-am pregatit ceva. Si nu numai lui, ci si celor care l-au insotit. Nu am avut timp sa gatesc, dar m-am ocupat sa manance preparate romanesti. Cand am fost in India, ei au fost foarte draguti cu mine: mi-au aratat tara, mancarea locala. I-a placut foarte tare ce a vazut aici. Salman nu e gelos, nu are de ce sa fie", a povestit Iulia "La Maruta".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni