Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță, ne arată ce se întâmplă în culisele emisiunii La Măruță

27 Aprilie 2021, 17:01


	Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță, ne arată ce se întâmplă în culisele emisiunii La Măruță
Citeste mai mult despre: La Maruta, Catalin Maruta, culise, Radu Ciuca,

Pe 22 octombrie anul trecut, La Măruță a împlinit 13 ani de live-uri zi de zi! 13 ani cu noroc!

Și pentru că mulți sunt curiosi ce se întâmplă în spatele camerelor, Radu Ciucă, asistentul lui Măruță, arată în video-ul de mai jos cine și mai ales cum lucrează în culise. Deși agitația nu e aceeași ca înainte de pandemie, în platou se află câțiva dintre oamenii-cheie din Echipa de 10 a lui Măruță. 


 

Radu Ciucă, editorul de montaj care i-a fost alături lui Cătălin în platou și în timpul izolării din pandemie, a oferit un interviu exclusiv pentru protv.ro și a declarat cu sinceritate:

"Noroc cu Măruță pentru că, sincer, fără el nu le sărutăm pe Monica Bârlădeanu, Diana Sar, Geanina Ilieș, Otniela.  Plus multe alte lucruri frumoase despre care nu pot vorbi, cel puțin nu acum, poate doar la o rubrica picantă! Măruță pentru mine nu este un coleg, este un prieten, unul dintre cei mai buni prieteni. Nu știu dacă se vede sau nu la TV asta, dar Cătălin este un OM cu un suflet minunat."

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro


FOTO: Pro TV La Măruță
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies