Raluca Podea, fosta logodnică a lui Pastramă, despre Brigitte: ”S-a vândut ieftin. Este mai bătrână decât Biblia

27 Martie 2019, 16:32


	Raluca Podea, fosta logodnică a lui Pastramă, despre Brigitte: ”S-a vândut ieftin. Este mai bătrână decât Biblia
Citeste mai mult despre: Raluca Podea, florin pastrama, La Maruta,

Înainte ca Florin Pastramă să intre în emisiunea ”FERMA - un nou început”, acesta era logodit cu Raluca Podea. 

Invitată în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, Raluca Podea a făcut unele dezvăluiri surprinzătoare. Aceasta a spus a rupt relația cu Florin Pastramă în momentul când a văzut ce face acesta în Fermă alături Brigitte Sfăt.

Citește și: Idila dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă atinge un nou nivel

”Din principiu, nu aș mai putea fi cu un astfel de om”, a mărturisit ea, adăugând că ea credea că au o relație serioasă. ”Locuiam împreună acasă la el, ne comportam ca o familie. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori”.

Raluca Podea spune că nu a stat cu Pastramă pentru banii lui. ”Am trăit alături de el cea mai grea perioadă pe care a avut-o din punct de vedere financiar. La început, am stat cu el din milă”. 

Fosta logodnică spune despre Florin Pastramă că acesta nu avea bani nici ca să-i cumpere un trandafir de ziua ei.

Despre Brigitte Sfăt, Raluca Podea nu are nimic bun de spus. ”Am ajuns la concluzia că ea nu este femeie. Este o femeie cu moravuri ușoare, s-a vândut ieftin și este nebună, bipolară. Nu poți să te duci gata, hai! Este mai bătrână decât Biblia”.

Tot în emisiunea ”La Măruță, Raluca Podea a spus că Brigitte Sfăt i-a copiat operațiile estetice și că familia lui este șocată de comportamentul lui Florin Pastramă de când este în emisiunea ”FERMA - Un nou început”.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies