Tania Popa, povești de familie. Ce spune despre copiii săi, Slavic și Daria

10 Iunie 2021, 19:57

Citeste mai mult despre: Tania Popa, Ferma vedetelor, La Maruta, vedete,
Autor: Diana Oprea

Tania Popa a venit astăzi în emisiunea La Măruță, însoțită de soțul și fiul ei, care poartă același nume- Slavic. Actrița a vorbit despre cele mai noi proiecte, dar și despre familie. 

Tania Popa se mândrește cu doi copii simpatici foc. Mezinul, Slavic, este campion național la Judo, iar fiica Daria este o tânără ambițioasă și descurcăreață, care îi seamănă mult mamei sale. 

”Daria face 22 anul acesta. A trecut foarte repede timpul. Mie nu-mi vine să cred, pentru că rămâne ușor, ușor casa pustie. Noi așa ne-am dat seama că nu vrem să ne facem o casă foarte mare. În momentul în care a plecat Daria, s-a golit tot așa parcă, stăteam toți în sufragerie și am zis la ce ne trebuie multe camere...”

Actrița, care a câștigat Ferma Vedetelor în 2018, este mereu implicată în diverse proiecte. După succesul piesei “Ghici cine te sună?!”, prima producţie sub direcţiile regizorale ale Taniei Popa, aceasta pune în scenă un nou spectacol, o comedie delicioasă cu un final neaşteptat – “Probleme la mansardă”. Textul îi aparţine lui Geo Vişan, iar din distribuţie fac parte actorii Tania Popa, Victoria Dicu si Adrian Nour.

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies