Vali Bărbulescu îi pune la zid pe Alex Velea și Antonia: ”Nu au ce căuta în muzică, sunt lipsiți de talent”

26 Martie 2021, 16:53

Autor: Diana Oprea

Vali Bărbulescu, fostul prezentator de la Ferma În PLUS, a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică a emisiunii ”Spui tot sau îți va lua gura foc”.

Cunoscutul DJ a preferat mai degrabă să spună adevărul, decât să mănânce iute. Bărbulescu a răspuns fără ezitare la întrebarea: ”Ce vedete din muzica românească ți se par lipsite de talent, încât nu au ce căuta în showbiz?”

El a dat trei nume: Antonia, Alex Velea și Abi, menționând că nu are nimic personal cu ei, dar consideră că nu au talent și că ar putea face altceva în afară de muzică. 

Vali nu a dorit să ascundă nici detalii referitoare la femeile din viața lui. El a recunoscut că a avut o relație cu Cătălina Toma (artista care a cântat cu BUG Mafia), despre care presa nu a aflat. Vali a numit și alte trei femei din showbiz-ul românesc care i-au făcut avansuri: Anda Adam, Andreea Raicu și Otniela Sandu. ” A fost într-un context da...dar după ce le-am făcut eu avansuri, n-au fost ele primele”, a adăugat el. 

Întrebat care sunt cele mai dorite femei din România în opinia lui, Vali Bărbulescu a răspuns: Aida Economu, Dana Rogoz și Nadia Comăneci.

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies