Vica Blochina, prima apariție la TV după eliminarea de la Suirvivor! Ce a spus vedeta despre Faimoși

08 Februarie 2023, 18:20

Citeste mai mult despre: Vica Blochina,

Vica Blochina a părăsit Survivor România 2023, o competiție din care a învățat cum să își depășească limitele, dar și ce înseamnă conviețuirea în situații limită. 

Vedeta TV a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde a vorbit despre experiența unică din Republica Dominicană. Este fericită că a scăpat de kilogramele în plus, căci atunci când a ajuns în junglă „se rostogolea pe traseu”, după cum a spus chiar ea într-o notă amuzantă.

„Toată lumea râdea. Am plecat dolofană acolo, mă rostogoleam pe traseu. Cred că am slăbit 6 kilograme. Cu mâncarea, dacă nu câștigi, nu ți se dă. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos. Eu nu sunt rea la foame”, a declrat Vica Blochina.

Cât despre conflictele pe care le-a avut cu ceilalți Faimoși, fosta balerină a mărturisit: „Șerpălău a fost Iftimoaie, a fost urât că m-am certat cu Jorge din cauza lui. Știam că mă vorbește urât, pe la spate, dar nu atât de urât. Eu am crezut că el a învățat lecția de la Ferma. Din punct de vedere sportiv, e foarte slab.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies