VIDEO Acasă la Gina Bradea, “mama” rețetelor de pe Internet

Gina Bradea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite bloggerițe culinare din România. Nu există gospodină care să nu fi încercat măcar o dată una din sutele sale de rețete.

“Moldo-dobrogeanca”, așa cum îi place să-și spună, și-a cucerit publicul cu rețetele sale gustoase, dar și cu jovialitatea de care dă dovadă în cadrul emisiunilor de divertisment sau pe conturile de socializare. 

Gina Bradea are peste jumătate de milion de fani pe pagina de Facebook și peste 360.000 de abonați pe canalul de Youtube. 

Bloggerul culinar a primit vizita reporterului de la emisiunea “La Măruță”, în căsuța din localitatea Revărsarea, județul Tulcea. 

Pe lângă mici trucuri culinare, Gina Bradea a dezvăluit și care sunt ingredientele pentru o căsnicie fericită. Bloggerița faimoasă pentru rețetele sale este căsătorită cu Doru Bradea de 30 de ani. 

“Cel mai bun pește prăjit îl face Doru Bradea. (...) Gătim cu toții, inclusiv copiii gătesc și o fac foarte bine. Cel mai bun cordon bleu îl face fetița mea și niște snițele de te lingi pe degete, iar băiatul face niște paste wow. Lui îi plac foarte mult rețetele asiatice, la care eu nu mă pricep. Iar soțul meu, în afară de faptul că e subalternul meu permanent și asistentul meu, se ocupă de pește și afumături”, a declarat mândră Gina Bradea.

Urmărește materialul VIDEO de mai sus. 

Fotografii: Facebook Pofta buna cu Gina Bradea

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni