• Emisiuni
  • Love Island România
  • O premieră a show-urilor de dating din România: Love Island pune la dispoziție o aplicație specială pentru fani

O premieră a show-urilor de dating din România: Love Island pune la dispoziție o aplicație specială pentru fani

O premieră a show-urilor de dating din România: Love Island pune la dispoziție o aplicație specială pentru fani

Love Island România urmează să se lanseze pe micile ecrane cu o abordare inovatoare și captivantă pentru telespectatori. Fanii emisiunii vor avea posibilitatea de a se implica activ în povestea de dragoste a concurenților prin intermediul aplicației Love Island România, oferindu-le o experiență interactivă unică în România.

Aplicația Love Island România este concepută pentru a permite telespectatorilor să-și exprime opiniile, să participe la provocări și să voteze pentru cuplul lor favorit pe toată perioada show-ului. Fiecare ediție va aduce noi provocări și obstacole pentru concurenți, iar publicul de acasă va juca un rol esențial în deciziile ce vor fi luate în cadrul emisiunii.

În cadrul aplicației Love Island România comunitatea de fani va fi cât mai aproape de concurenți! Această experiență interactivă aduce un nivel nou de interacțiune și emoție pentru fanii Love Island, făcându-i să se simtă ca și cum ar face parte din show.

În plus, aplicația va oferi și conținut exclusiv, momente din culise și detalii despre povestea de dragoste care se dezvoltă pe insulă. Aceasta va oferi o privire din spatele camerelor și va permite fanilor să se apropie și mai mult de experiența concurenților.

LOVE ISLAND ROMÂNIA VA FI DIFUZAT ÎN CURÂND PE VOYO ȘI LA PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni