• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chefii au decis care sunt cei mai buni concurenți, demni de bucătăria MasterChef. „Acum începe adevărata competiție”

Chefii au decis care sunt cei mai buni concurenți, demni de bucătăria MasterChef. „Acum începe adevărata competiție”

Chefii au decis care sunt cei mai buni concurenți, demni de bucătăria MasterChef. „Acum începe adevărata competiție”

Din numeroși candidați, au rămas doar 20! Pasionați, încrezători și dornici să-și depășească limitele, concurenții au trecut de primele etape ale competiției culinare și au reușit să intre în bucătăria MasterChef: „Acum începe adevărata competiție”, le va spune chef Joseph Hadad în seara aceasta, de la 20:30.

Au rămas cei mai buni, iar ei trebuie să demonstreze, cu fiecare probă, că își merită locul! Jurații sunt extrem de exigenți, așa că fiecare greșeală va fi taxată. „Exact genul ăsta de decor nu are ce căuta în bucătăria MasterChef”, le va spune chef Foa chiar de la primă probă și va refuza să guste din preparatele de pe farfurie. 

Competiția culinară a trecut la un alt nivel, iar cei care își doresc să treacă mai departe, trebuie să întrunească toate cerințele chefilor: gust, plating și tehnică. Nu mai este loc de jumătăți de măsură. „Mi-a căzut tavanul în cap. Nu mă gândeam niciodată că aș face greșeala asta”, va spune unul dintre aspiranții la titlu.

Provocările se vor ține lanț, așa că încă din prima zi în formulă completă, concurenții vor fi nevoiți să se coordoneze, să gătească pe echipe și să livreze nu un preparat, ci un întreg meniu, în doar 45 de minute. În câteva ore aflăm și ce... suprize vor avea concurenții: „Dacă m-au dat afară pe ușă, eu m-am gândit să mă întorc.. pe geam!!” – cine și de ce se întoarce în bucătăria MasterChef vedem în această seară, de la 20:30.

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

MasterChef - Gătește cu pasiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni