• PRO TV
  • Serban Copot si Octavian Strunila au parasit "MasterChef - Proba celebritatii"

Serban Copot si Octavian Strunila au parasit "MasterChef - Proba celebritatii"

Serban Copot si Octavian Strunila au parasit "MasterChef - Proba celebritatii"

Cei trei jurati au facut marti seara la "MasterChef - Proba celebritatii" inca doua eliminari. Asa se face ca Octavian Strunila si Serban Copot au lasat sorturile si au parasit competitia, in vreme ce opt vedete au ramas in cursa pentru marele titlu. Pacha Man, Alex Dima, Catalin Josan, Gabriela Irimia, Elena Lasconi, Laura Cosoi, Jojo si Don Baxter sunt cei opt care vor intra in ultimele probe, difuzate la Pro Tv luni, 23 decembrie si marti, 24 decembrie.

ProTV a fost din nou lider de audienta pe intreg intervalul de difuzare (20.22-22.44), cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 9,9 puncte de rating si 21,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a treia, dupa Kanal D, cu o medie de 4,2 puncte de rating si 9,1 procente din cota de piata. 

Seara de marti s-a deschis cu un test al Cutiei Misterelor la care a fost “condamnata” echipa albastra, cea care a strans ecele mai putine voturi la botez. Insa pentru ca meniul pentru petrecerea de botez nu ar fi fost dus la bun sfarsit fara interventia celor trei chefi jurati, acestia au decis ca la acest test sa intre ambele echipe, fiecare membru al echipei albastre sa lucreze cu un membru al echipei rosii, iar eliminarile sa se faca din randul concurentilor echipei albastre. Fiecare a gasit sub cutie cate un ingredient diferit, destinat sa fie facut vedeta in farfurie.

Oboseala si tensiunea si-au spus insa cuvantul, astfel ca proba nu a fost lipsita de certuri. “Ma simt nedreptatit”, a spus Don Baxter. “Nu mi se pare ok sa intru la test atata timp cat eu am facut singur un meniu intreg “, a adaugat acesta, refuzand sa se apuce de gatit. “Fii barbat pana la capat”, a explodat si Alex Dima, atragandu-i atentia asupra atitudinii sale. “Nu gatesc”, a fost replica suparata a lui Baxter. “Cum incep sa vorbesc, incepi sa vorbesti si tu”, a continuat acesta. “Lasa-ma sa vorbesc”. “Daca te respecti pe tine si pe noi, lasa tonul mai jos”, i-a replicat Alex Dima.

Si chef Scarlatescu a avut ceva de spus despre comportamentul lui Don Baxter: ”Nu suporta sa fie infrant, s-a suparat degeaba. Nu poate sa lucreze in echipa. El este liderul lui.” Tot chef Scarlatescu a fost cel care l-a si intors din drum pe Don Baxter, care, suparat, a iesit din bucatarie: “Iti spunem noi cand sa pleci, nu pleci tu de capul tau”. “Am iesit sa ma calmez putin pentru ca eu cand incep un scandal, trebuie sa-l termin”, a declarat acesta.  

Catalin Josan si Alex Dima au avut de gatit caracatita, ingredient ce le-a dat batai de cap pentru ca nu si-au dat seama ca aceasta trebuie fiarta bine inainte de a fi pregatita. Pacha Man a gatit impreuna cu Gabriela Irimia o friptura cu sos de mascarpone, Serban Copot a facut echipa cu Elena Lasconi pentru o farfurie cu un peste inedit, scorpie de mare, iar Don Baxter a primit ajutorul lui Jojo la doua feluri cu carne de iepure, care au fost indelung apreciate si laudate de chefi, care aproape ca nu s-au putut opri din mancat. Laura Cosoi si Octavian Strunila au avut ca ingredient principal banalul cascaval, din care insa nu au reusit sa scoata decat un plating de cascaval pane cu sos de ciuperci, fel care nu a fost deloc apreciat de juratii si care, de altfel, i-a si adus eliminarea lui Octavian Strunila. 

A doua proba a serii a avut si ea un ingredient vedeta: vinul. Invitatul juratilor, Vlad Muresan, somelierul concurent in cel de-al doilea sezon “MasterChef”, le-a explicat vedetelor importanta alegerii unui vin potrivit cu felul de mancare servit. Cei ramasi in concurs au primit sarcina de a gati un preparat care sa se asorteze cu un fel de vin, astfel incat aromele sa se completeze perfect, iar Serban Copot a fost cel care a fost eliminat la finalul probei.  

Pentru cei opt ramasi in cursa seara a continuat cu inca o proba in aer liber, pe malul lacului din Buftea, unde au avut de gatit pentru vedete, printre care Adela Popescu, Dana Rogoz, Radu Vilcan si concurentii din show-urile de la Pro Tv, de la “MasterChef” la “Vocea Romaniei”.

Echipa rosie formata din Elena Lasconi, Jojo, Laura Cosoi si Don Baxter s-a duelat in meniuri sofisticate cu echipa albastrilor, Pacha Man, Catalin Josan, Alex Dima si Gabriela Irimia. Si aici spiritele s-au incins, iar Alex Dima si Pacha Man, desi colegi de echipa, si-au impartit replici taioase. “Daca vezi ca eu sunt ocupando, poti sa faci si tu ceva, boiulet, nu doar comenzi. Fac tot ce trebuie cu Josan, nu comentam nimic, si-l am pe Dima, disperat ca nu e langa mama lui, Elena. I-am spus si lui intruna, nu mai pot sa-i zic. Lasa-ma ca ma stresezi, esti foarte enervant”, a spus Pacha, presat de faptul ca oamenii asteptau la mese comanda.

“Boiulet, vrei sa te iau de barba aia si sa te arunc in lac?”, a ripostat si Alex Dima, in clipa in care Pacha nu a vrut sa-l lase sa gateasca si el, pentru a salva timp. “Terminati”, a intervenit Gabriela Irimia intre cei doi, vrand sa stopeze un conflict care nu facea decat sa creeze tensiune in echipa. Si in echipa rosie fetele s-au ciondanit in momentul in care Elena Lasconi a fost foarte preocupata de desert, iar Jojo s-a panicat atunci cand a incurcat comenzile din cazua faptului ca oamenii isi schimbasera locurile la mese. Cert este ca desi nu au contenit cu certurile, cele opt vedete au reusit sa serveasca platinguri gustoase, iar foie gras-ul pregatit de Pacha Man s-a dovedit a fi de departe vedeta serii.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni