Tensiunea a atins cote maxime in bucataria MasterChef. Proba la care Tudor a trecut de la agonie la extaz


	Tensiunea a atins cote maxime in bucataria MasterChef. Proba la care Tudor a trecut de la agonie la extaz
Citeste mai mult despre: Tudor, MasterChef, proba, reactie,
Data: 08 Decembrie 2014

Editia de luni a show-ului MasterChef a debutat cu proba Cutiei Misterelor, runda in care concurentii ramasi in competitie au avut parte de cea mai mare surpriza de pana acum. Preparatele gatite de cei sapte bucatari amatori, aspiranti la titlul de MasterChef, au fost gustate de unele dintre cele mai dragi persoane din viata acestora.

Cu o jurizare complet diferita, invitatii au dat note preparatelor, ajutandu-i pe Chefi sa decida invingatorul probei. Alexandra a fost desemnata castigatoarea probei Cutia Misterelor si, drept rasplata, a obtinut imunitatea, nefiind obligata sa gateasca in runda urmatoare.

Tudor s-a numarat printre concurentii cu cele mai mari emotii la aceasta runda de jurizare. In momentul in care tatal sau a aparut in platou, concurentul MasterChef a izbucnit in lacrimi.

Degajat si plin de entuziasm, tatal lui Tudor a intrat rapid in pielea unui jurat MasterChef si a degustat preparatele gatite de concurenti, afirmand ca toate i-au fost pe plac.

Mai mult decat atat, acesta a recunoscut ca, la inceput, nu a avut incredere in sansele fiului sau de a ramane in cea mai tare competitie culinara a momentului.

Vizibil emotionat, Tudor a trecut de la agonie la extaz atunci cand tatal sau a ghicit preparatul pe care acesta l-a gatit.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies