Adriana Rusu lansează melodia „Cum ar fi” în memoria tatălui ei mort anul acesta

Adriana Rusu lansează melodia Cum ar fi în memoria tatălui ei mort anul acesta
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Iulie 2021
Data actualizare: 27 Iulie 2021
Cunoscută datorită piesei „Noi doi” cantată alături de Tataee, Adriana Rusu lansează un nou single care se încadrează în categoria poveștilor de dragoste, dar din care îi dedică unele versuri tatălui său pe care l-a pierdut de curând.

Adriana Rusu s-a născut în Republica Moldova, loc în care a avut parte de o educație aparte și de o copilărie fericită, iar conexiunea cu familie ei unită este una specială. Artista a suferit însă anul acesta pierderea tatălui ei, moment devastator pentru ea. Iar acum îi dedică acestuia piesa „Cum ar fi”.

„Melodia asta înseamnă mult pentru mine, mai ales că primul vers mă face să mă gândesc la tatăl meu pe care l-am pierdut acum câteva luni «Cum ar fi să te stingi într-o clipă?»… Exact așa s-a întâmplat cu tata. Viața are căile ei și, dacă la primul meu mare hit cu Tataee, îmi amintesc cum tata a stat cu mine pe platoul de filmare toată ziua, când am filmat videoclipul ăsta m-am gândit mult la el și la pierderea mea, așa că ăsta e unul dintre motivele pentru care clipul este unul simplu, în care apar doar eu și poate e chiar puțin dark pe alocuri. Așa mă simțeam în ziua filmării clipului, puțin dark și goală pe dinăuntru, cu gândul că ăsta e ultimul single al meu pe care tata a reușit să-l asculte. Piesa este una de dragoste și poveștile de dragoste dor, m-au durut, dar durerea pierderii cuiva din familie depășește orice altceva”, a spus Adriana Rusu.

Piesa este produsă de Ciprian Lemnaru, iar de videoclip s-a ocupat Cristi Șerban aka Christu. În videoclip, Adriana apare în diferite ipostaze, de la cântatul la pian, la dansul în lumina difuză, ilustrând-o pe aceasta în secvențe emoționante, profunde, iar la final rămâne întrebarea „Cum ar fi”.

Vezi și: Best of Las Fierbinți - Cele mai amuzante momente din sezonul 18
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies