Alma Nicole, fostă concurentă la „Vocea României”, a lansat colindul „La Betleem colo-n jos”

Alma Nicole, fostă concurentă la Vocea României , a lansat colindul La Betleem colo-n jos
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Decembrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
Pe Alma Nicole o știți de la Vocea României 2018, unde a ajuns până în marea finală sub îndrumarea lui Tudor Chirilă.

De atunci, Alma concertează și compune propriile piese pentru a ajunge la sufletele voastre, iar anul trecut a lansat și primele single-uri din carieră, „The Reason”, „Stuck to You”, precum și o variantă cinematică a celebrei piese „Amazing Grace” - piese însoțite de clipuri.

De Sf. Nicolae, fiind ea însăși sărbătorită, artista ne-a făcut un cadou muzical, reinterpretând foarte original colindul „La Betleem colo-n jos” cu orchestrație cinematică semnată de compozitorul de muzică de film Ciprian Iacob. Videoclipul, realizat de Ionuț Rusu, este unul plin de emoție, surprinzând cu eleganță mesajul sărbătorilor de iarnă și vocea caldă a Almei.

„Toate colindele sunt frumoase, dar mă impresionează profund cele care vorbesc despre adevăratul sens al Crăciunului. Mesajul mă face să mă gândesc la mamele care nu au posibilități să-și hrănească sau să-și îmbrace copiii. Această reinterpretare simbolizează un strigăt de ajutor. Susțin demersurile asociației Casa Ioana care ajută femeile și copiii care se confruntă cu violența domestică și familiile fără adăpost”, a spus Alma Nicole.

Vezi și: Wine Trips România S2E4 | Cosmina Păsărin la Crama Hermeziu, în căutarea vinurilor seci și poveștilor spumoase
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!