AQUENE lansează single-ul si videoclipul „Frunză verde”

AQUENE lansează single-ul si videoclipul Frunză verde
Citeste mai mult despre: Aquene,
Data publicarii: 14 Noiembrie 2022
Data actualizare: 14 Noiembrie 2022
O cunoști din backing vocal-ul "Vocea României” și „Românii au talent”, te-ai întâlnit cu ea în emisiunea „How to Tik Tok”, în fiecare săptămână pe VOYO și Protvplus! Acum, Aquene, una dintre cele mai frumoase artiste ale show-biz-ului românesc, lansează single-ul „Frunză verde”.

Compus de către AQUENE alături de Midas Music (Kastha John, Cristi Pașcu, Serena, Enri Demi)  single-ul „Frunză verde” își are originile în folclorul românesc și este dedicată tuturor celor măcinați de dor.

„<Frunză verde>” s-a născut într-o tabăra de creație organizată de Sprint Media și a apărut natural, inspirată de peisajul din jurul meu, peisaj pe care îl puteți vedea și voi, în videoclipul pentru care am filmat la aproximativ zero grade, într-o apă rece că gheața:).", spune AQUENE.

Videoclipul este regizat de Claudiu Stan și este filmat în zona lacului Bolboci.

Despre AQUENE

AQUENE s-a născut în București, a urmat Liceul de muzică și a absolvit Universitatea Națională de Muzică. Din anul 2018 este din backing-vocal „Vocea României” și din anul 2020 este realizatoarea și host-ul emisiunii „How to TikTok” difuzată pe VOYO și Protvplus.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies