Artista din Ucraina Jamala va urca pe scena WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România!

Artista din Ucraina Jamala va urca pe scena WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România!
Citeste mai mult despre: Jamala, concert caritabil,
Data publicarii: 11 Martie 2022
Data actualizare: 11 Martie 2022
Printre artiștii care vor urca sâmbătă, 12 martie, pe scena celui mai mare concert caritabil live din România, se numără și Jamala, cântăreața din Ucraina renumită pe plan internațional după ce, în 2016, a câștigat Eurovision Song Contest.

”Împreună, WE ARE ONE!” SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București își unesc forțele pentru cel mai mare concert caritabil live din România, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situație extrem de dificilă în acest moment, sâmbătă, 12 martie, pe Arena Națională din București. 

Peste 35 de artiști români, precum Andra, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu și internaționali, Armin Van Buuren, Tom Odell și Jamala, au acceptat această inițiativă extraordinară. De la ora 20:00, evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu, și va fi difuzat LIVE pe PRO TV. 

Jamala, refugiată de războiul din țara sa, este renumită în special pentru piesa „1944”, care a dus Eurovisionul la Kiev. 

Pentru proiectul „1944”, artista și-a găsit inspirația în drama familiei sale. În al Doilea Război Mondial, străbunica ei a fost deportată în Asia Centrală împreună cu cei cinci copii ai săi. Melodia, un manifest împotriva crimelor săvârșite de regimul stalinist împotriva tătarilor din Crimeea scris de poetul Art Antonyan, a făcut înconjurul lumii.

Aproape 80 de ani mai târziu, Jamala a devenit unul dintre refugiații care se retrag din calea războiului. 

PRO TV va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului ”Împreună, WE ARE ONE!”, astfel încât să se poată asigura nevoile de bază ale celor care au fost nevoiți să-și părăsească casele, de la mâncare și haine, până la medicamente și adăpost. Toate donațiile vor fi făcute către Crucea Roșie Română. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!