Mădălina Coca, finalistă Vocea României 2018, ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde

Mădălina Coca, finalistă Vocea României 2018, ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde
Data publicarii: 21 Decembrie 2020
Data actualizare: 21 Decembrie 2020
Anul acesta, artista a lansat două piese proprii, „Lume, Lume” și „Survivor”, cea din urmă fiind chiar compusă și scrisă de artistă în perioada izolării.

Talentata interpretă a susținut mai multe concerte la Berăria H, artista concertând chiar de Ziua Franței, țară care i-a devenit foarte dragă în cei 10 ani petrecuți în Paris.

De asemenea, finalista de la Vocea României din echipa Andrei, a interpretat un duet de excepție cu fosta sa antrenoare în cadrul ediției speciale organizate de 1 decembrie, „Vocea României Reuniunea”.

În prag de sărbători, tânăra solistă ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde. Artista ne mărturisește că filmarea videoclipului a fost cu adevărat o experiență deosebită pentru ea, având în vedere că a fost prima oară când filma cu copii. „A fost cu adevărat special. Sunt niște copii minunați și mi-au dat o energie extraordinară. Le mulțumesc din suflet atât lor cât și părinților acestora. Chiar am simțit mai mult ca oricând magia Crăciunului”.

Colajul îmbină mai multe colinde cunoscute. Ascultați-o cu drag pe Mădălina și simțiți spiritul Crăciunului transmis de interpretă și de micile vedete.

„Mădălina Coca - MashUp Christmas Songs”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!