Rihanna a lansat o piesă nouă după o pauză de 6 ani. Cum sună balada "Lift Me Up"

Rihanna a lansat o piesă nouă după o pauză de 6 ani. Cum sună balada Lift Me Up
Citeste mai mult despre: Rihanna, Black Panther, lift me up,
Data publicarii: 28 Octombrie 2022
Data actualizare: 28 Octombrie 2022
Rihanna a revenit în muzică după o pauză de 6 ani. Artista a lansat melodia "Lift Me Up" pentru coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”.

Rihanna le-a oferit în sfârșit fanilor mult așteptată revenire în muzică. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a înregistrat piesa "Lift Me Up" pentru continuarea filmului "Black Panther", care va avea premiera pe 11 noiembrie.

Piesa a fost compusă de Rihanna, în colaborare cu artistul Tems, compozitorul Ludwig Göransson și regizorul Ryan Coogler, ca un tribut pentru actorul Chadwick Boseman, care a decedat în 2020.

Este o surpriză uriașă pentru fanii artistei, având în vedere că ultimul material discografic al acesteia, intitulat "Anti", a fost lansat în 2016. Acest lucru s-a văzut și în reacțiile apărute în mediul online, fanii Rihannei lăudând îndelung noua melodie:

"Doamne, piesa este atât de frumoasă încât mi-au dat lacrimile", "Rihanna, ceea ce ai făcut este atât de frumos. Mi-au dat lacrimile, talentul tău, modul în care ai cântat", "Mi s-a făcut pielea de găină ascultând piesa".

Sursă foto: Getty

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies