Românii au talent 2023. Albert Gugulan a interpretat magistral o compoziție Franz Liszt

În prima semifinală Românii au talent 2023,  Albert Gugulan a impresionat publicul și juriul cu momentul său la pian.

Juriul a apreciat prestația lui Albert Gugulan. 

Andra: "E foarte greu să spun ceva după acest moment. Sper din toată inima ca oamenii de acasă să simtă ce simțim noi. Ești extraodinar.

Andi Moisescu: ”Ești deasupra a tot ce se întâmplă pe aici. E de domeniul imposibilului”.

Dragoș Bucur: ”În seara asta, ai pus suflet, muncă, virtuozitate, tot talentul pe care îl ai, așa cum trebuie să fii de fiecare dată când ieși pe scenă”.

Mihai Bobonete: ”Mi s-a părut că ai scăpat două dieze. La ce-am văzut în seara asta... nu cred că pot să văd ceva mai sus decât atât. Mi s-a părut absolut fabulos”.

Albert Gugulan moștenește acest talent atât din partea mamei, cât și din partea tatălui, care cânta la acordeon, iar mama este solistă vocală. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat. 

Nu poate spune că este sigur că ar putea câștiga marele premiu al show-ului, deoarece mai sunt și alți participanți cu diferite talente, dar s-ar bucura extrem de mult dacă ar câștiga. Atuurile lui provin din darul pe care i l-a dat Dumnezeu și din numeroasele ore de studiu, dar îl ajută foarte mult și lungimea mâinilor, având posibilitatea de a executa orice.

Dacă ar câștiga, în primul rând și-ar achiziționa un pian de care are foarte mare nevoie, pentru că cel pe care îl are nu este atât de performant. Să-și ia un pian foarte bun este o dorința arzătoare de-a lui. Și, de asemenea, vrea să-și ajute familia.

Dacă ți-a plăcut ALBERT, votează-l online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 11 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni