• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Cristina Bâtlan, dezvăluiri din culisele show-ului Șef sub acoperire: „N-am purtat niciodată ochelari și perucă”

Cristina Bâtlan, dezvăluiri din culisele show-ului Șef sub acoperire: „N-am purtat niciodată ochelari și perucă”

Cristina Bâtlan este primul manager care intră sub acoperire în propria companie, în sezonul 3 al emisiunii „Șef sub acoperire”. Cofondatoarea brandului „Musette” și-a schimbat înfățișarea și stilul pentru a nu fi recunoscută de angajați.

Un nou look și o nouă poveste de viață pentru Cristina Bâtlan la Șef sub acoperire. Antreprenoarea a acceptat o schimbare radicală de înfățișare pentru a putea trece neobservată printre angajați, în prima ediția a sezonului 3 al emisiunii de la PRO TV.

Sezonul 3 Șef sub acoperire debutează joi, 9 februarie 2023, la ora 22:30, la PRO TV și pe VOYO.

Pentru a nu fi recunoscută de oamenii cu care lucrează, Cristina Bâtlan a acceptat să poarte lentile de contact, ochelari și perucă. Hainele second hand au luat locul ținutelor stilate din garderoba proprie, iar un accesoriu de recuzită o face să pară cu câteva kilograme mai plinuță.

N-am purtat niciodată lentile de contact, m-am obișnuit cumva cu ele, nici ochelari. Sunt chiar un personaj reinventat”, a spus Cristina Bâtlan într-un interviu realizat cu două zile înainte de debutul sezonului 3 al emisiunii.

Cristina Bâtlan va intra sub acoperire în propria companie cu o nouă identitate. Ea este Elena, o femeie căsătorită, care are două fete și un fost job într-un magazin de haine second hand. Acoperirea ei este aceea că este în căutarea unui nou loc de muncă. 

Cum s-a descurcat sub acoperire urmează să vedem joi seară, de la ora 22:30.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni