Șef sub acoperire episodul 6 | Cine este Laura Mihalache, bucătarul de la Alpin care s-a impus în bucătărie


	Șef sub acoperire episodul 6 | Cine este Laura Mihalache, bucătarul de la Alpin care s-a impus în bucătărie
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Martie 2023

David Aron, directorul de dezvoltare al hotelului Alpin, a fost tocat mărunt de Laura Mihalache, bucătarul cu experiență care i-a fost mentor. Într-o pauză, șeful sub acoperire a aflat povestea impresionantă a femeii.

Laura Mihalache are 52 de ani și a visat mereu la o carieră în HoReCa. Din nefericire pentru ea, a început această meserie destul de târziu. A început școala de bucătar, dar a abandonat-o fiindcă a devenit mamă. 

Fostul meu soț mi-a zis: bucătăria nu este compatibilă cu viața de familie. Și atunci am ales viața de familie”, a dezvăluit femeia, care a renunțat la visul ei de dragul soțului și celor două fete ale lor. Însă, soarta nu i-a surâs nici mai târziu.

Eram o femeie nefericită. Atitudine, comportament, agresiune. Nu aceea era viața pe care mi-o doream. Și am luat-o de la capăt”, s-a confesat Laura, care a rămas singură, după ce fetele ei au decis că plece cu tatăl lor, după divorțul părinților.  

Și-a reluat meseria la vârsta de 40 de ani și, zi de zi, i-a dedicat totul. A ajuns chef bucătar, respectat în bucătărie, însă din punct de vedere profesional nu a atins culmile încă. Mai e ceva ce trebuie să facă.

Profesional, ca și calificări, ar mai fi maestru în artă culinară. Numai că, în momentul ăsta, nu se poate”. Ce o împiedică? Află din VIDEO-ul de mai jos!


Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies