• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandra Ciomag - semifinalistă Survivor România 2023 - declarații la cald după sosirea în România

Alexandra Ciomag - semifinalistă Survivor România 2023 - declarații la cald după sosirea în România

Survivor, unul dintre cele mai dificile show-uri de supraviețuire din lume a ajuns la sfârșit. În cele cinci luni petrecute în jungla Dominicană, concurenții au fost supuși unor probe continue, până la desemnearea unui singur câștigător - Dan Ursa, care a impresionat prin determinarea și tranformarea suferită de-a lungul competiției. Întorși acasă, concurenții care au reușit să ajungă cel mai departe în competiție au avut ocazia să vorbească despre experiența lor. Printre aceștia s-a numărat și Alexandra Ciomag. Iată ce a declarat semifinalista Survivor!

Alexandra Ciomag a fost o adevărată surpriză pentru competiția Survivor. Intrată în concurs mai târziu decât ceilalți concurenți, tânără de 20 de ani a reușit să ajungă până în semifinala emisiunii, impresionând prin abilitățile sale fizice și tăria de caracter. Întoarsă în țară, Alexandra a declarat direct  de pe aeroport ce a reprezentat Survivor pentru ea și cu ce lecții a plecat din Republica Dominicană:

"Cea mai frumoasă experiență din viața mea, unica. Mă simt atât de norocoasă că la 20 de ani am avut curaj să merg în această competiție. Să duc o grămadă de lupte și la propriu și la figurat cu atâtea caractere puternic cu oameni care sincer să fiu pe traseu nu mă așteptam să-i bat. Pentru că am zis că sunt fată, oricât mi-aș dori eu nu ai cum. Dar uite că nu e imposibil, când iți dorești ceva cu adevărat nu are cum să nu-ți iasă".

"Un lucru? Nu am învățat un singur lucru, am învățat o grămadă de lucruri. Să am răbdare, să-i iei pe oameni exact așa cum sunt, să ai curaj tot timpul să-ți spui punctul de vedere și să ajungi oarecum la un numitor comun, să tolerezi, să accepți unele lucruri și să înveți și de la persoane de la care nu te aștepți".

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni