• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce a spus iubitul Mariei Constantin după ce artista a părăsit competiția Survivor 2023

Ce a spus iubitul Mariei Constantin după ce artista a părăsit competiția Survivor 2023

În ediția din 12 ianuarie a emisiunii „La Măruță”, prezentată de Adela Popescu, a fost invitat iubitul Mariei Constantin. Bărbatul a spus ce crede despre eliminarea artistei de la Survivor 2023. 

Cântăreața Maria Constantin a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar în ediția din 11 ianuarie a show-ului Survivor a fost anunțată că a acumulat cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, drept urmare trebuie să plece acasă. Ea a fost propusă spre eliminare, alături de DOC și Gheboasă. 
 
Artista în vârstă de 35 de ani nu s-a așteptat că va fi prima persoană din echipa Faimoșilor care părăsește competiția și a spus că și-ar fi dorit să stea mai mult. 

„A fost o experiență wow pentru mine. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri. Ceea ce nu știu oamenii de acasă este că, aici, o săptămână pare o lună de zile”, a fost prima ei declarație după eliminare din concurs.

 
Prezent în emisiunea „La Măruță”, logodnicul Mariei Constantin a vorbit despre cum a primit vestea despre eliminarea artistei din competiție. El a mărturisit că i-a simțit lipsa imediat. 

„După ce a plecat, am văzut că îmi este greu fără ea. Obișnuința...am stat 3 ani de zile numai împreună”, a spus Robert Stoica, logodnicul Mariei Constantin.

Vorbind despre parcursul artistei în competiție, iubitul ei a menționat: 
 
„Prima zi nu am văzut-o chiar așa bine, se vedea că era foarte emoționată. I-a părut rău că părăsește competiția, ar fi vrut să demonstreze mai mult și s-a și văzut că a evoluat de la o emisiune la alta”. 

„E foarte liniștită, pentru că în sfârști a putut să-și facă un duș, să doarmă, să-și spele părul, lucru de care a dus cel mai mult lipsă. În același timp e tristă pentru că părăsește competiția. Își dorea să-și demonstreze ei că poate mult mai mult și, ulterior, celor care o urmăresc”, a adăugat Florin Burescu, prietenul Mariei Constantin, prezent și el în platou. 


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni