Finala Survivor România 2023, 24 mai: Cele mai dificile momente din concurs

Finala Survivor România 2023, 24 mai: Cele mai dificile momente din concurs

Survivor România 2023 a debutat la începutul anului, atunci când 24 de concurenți au pășit pentru prima dată în Jungla Dominicană. După multe probe dificile, doar trei dintre ei au reușit să se califice în Finală, acolo unde și-au reamintit de toate clipele petrecute în concurs.

 

Timp de 5 luni, concurenții au fost supuși mai multor situații dificile, au întâmpinat greutăți și au reușit să le depășească cu ajutorul unei mentalități puternice! Aceștia au suportat condițiile nefavorabile, au câștigat lupta cu hrana și au încercat pe tot parcursul show-ului să le dovedească celor de acasă că întrunesc toate calitățile necesare unui adevărat supraviețuitor.

Totuși, au existat și momente absolut dramatice în cele două tabere formate la începutul concursului precum certuri nejustificate, provocate de cele mai multe ori de lipsa hranei și a somnului odihnitor, plânsete, dor de casă și de familie:

Dacă în tabără au fost momente dificile, pe teren lucrurile s-au înrăutățit deoarece au fost multe momente în care concurenții s-au accidentat, au căzut de la înălțimi destul de mari sau au avut probleme de sănătate și dureri din cauza soarelui puternic din Dominicană. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni