Finala Survivor România 2023, 24 mai: Foștii concurenți s-au întors pentru ultimul joc al sezonului


	Finala Survivor România 2023, 24 mai: Foștii concurenți s-au întors pentru ultimul joc al sezonului
Autor: Lorena Martin
Data: 24 Mai 2023

Finala Survivor România 2023 este aici! După multe momente dificile și 5 luni în care concurenții au arătat tot ce au mai bun pe teren și în tabără, doar 3 concurenți s-au calificat în Finală: Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan.

 

Emoțiile sunt la cote maxime în aceste momente atât pentru telespectatori, cât și pentru finaliști. Aceștia abia așteaptă să afle care este rezultatul voturilor din partea publicului, dar nu înainte de a purta o ultimă confruntare pe traseu.

Înainte de orice confruntare, foștii concurenți ai sezonului 2023 Survivor România s-au întors pe teren, acolo unde își vor susține concurentul preferat. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM S-AU PREZENTAT CONCURENȚII ÎN DOMINICANĂ)

Una dintre concurentele sezonului 2023 au fost de nerecunoscut la revenirea pe traseu! A purtat un costum negru, părul prins și o șapcă pe cap. Tu ai recunoscut-o? Este vorba despre Alexandra Porkolab, concurenta care a părăsit Survivor România cu doar câteva zile înainte de Finala din 24 mai 2023. 

Răzvan ”Efectiv” a declarat că le ține pumnii tuturor concurenților, Gheboasă crede că cei trei rămași în competiție ”sunt niște eroi”, în timp ce Lucianna este foarte emoționată și bucuroasă că este ”spălată și mâncată”. Alin Chirilă mărturisește că simte emoția finalei Survivor România 2023 și că ar intra și el pe traseu. ”Mi s-a ridicat pulsul la maxim.”

Daniel Pavel explică, pentru ultima oară în acest sezon, care sunt regulile jocului din finala Survivor România 2023. 

Domnu Dan îi nedumerește pe foștii concurenți când le spune că trebuie să intre și ei pe traseu. Din fericire pentru aceștia, totul este o glumă. ”Despre ce vorbim? Ați venit să-i susțineți sau nu?”. 

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies