Ionuț Iftimoaie, mesaj de susținere din partea soției sale, înainte de Marea Unificare

Ionuț Iftimoaie, mesaj de susținere din partea soției sale, înainte de Marea Unificare
Autor: Lorena Martin
Data: 25 Martie 2023

În ediția din 22 martie, Daniel Pavel a anunțat că urmează o săptămână specială pentru membrii celor două triburi de la Survivor RomâniaMarea Unificare.


ZannidacheAlex DeleaElena Chiriac și Oana Ciocan au revenit în emisiune în rol de mentori și sunt gata să ducă show-ul la alt nivel. Această etapă a emisiunii va veni la pachet cu o serie de surprize pentru telespectatori și concurenți.

Înainte de Marea Unificare, Ionuț Iftimoaie a primit un mesaj de susținere din partea soției lui:

„Mă bucur foarte tare că Ionuț experimentează și această nouă etapă de Survivor! Devine din ce în ce mai greu, totodată și mai palpitant, iar noi, cei de acasă îl susținem cu tot sufletul! Sinceră sa fiu, pe de o parte nu m-am asteptat să reziste atât de mult (mă refer aici la dorul de familie), pe de altă parte, știu că el este puternic, atât fizic, cât și emoțional, este competitiv și echilibrat, calități cu care a reușit să ajungă până aici! Ne- a făcut să fim încă o dată mândri de el și să-l prețuim și mai tare!”, a spus Maria Iftimoaie.

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies