Sebastian Dobrincu participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Sebastian Dobrincu participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Show-ul SURVIVOR România 2023 se apropie cu pași repezi, iar printre vedetele care vor apărea în emisiunea fenomen de la PRO TV se numără și Sebastian Dobrincu, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 sunt dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire” care se vede LIVE și în exclusivitate pe VOYO, acolo unde Sebastian Dobrincu a făcut și primele declarații despre participarea la show-ul fenomen.

Ce a spus Sebastian Dobrincu în emisiunea „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzut exclusiv pe VOYO

Cine este Sebastian Dobrincu, concurent în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2023

SURVIVOR, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine în 2023 la PRO TV, cu un nou sezon! Printre concurenții care au acceptat să participe la show-ul fenomen global se numără și Sebastian Dobrincu, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Născut pe 30 august 1998, Sebastian Dobrincu a mai putut fi văzut la PRO TV și în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”, acolo unde a fost investitor în cel ce-al treilea sezon. El este considerat cel mai tânăr milionar din Silicon Valley.

Chiar dacă are doar 24 de ani, Sebastian Dobrincu a pus bazele mai multor companii și s-a întâlnit, de-a lungul vieții cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, și cu Tim Cook, CEO Apple.

Pe lângă firmele pe care le deține, Sebastian Dobrincu s-a apucat și de cântat. Iar una dintre melodii, „Weekend”, este cantata alături de Ioana Ignat și de un alt FAIMOS de la SURVIVOR România 2023: Gheboasă!

Emisiunea integrală „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzută exclusiv pe VOYO

Emisiune sponsorizată de Vodafone

Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni