• Emisiuni
  • Survivor România
  • Tribul Taino a votat: Carmen Grebenișan și Alin Chirilă sunt concurenții aflați în pericol de eliminare la Survivor

Tribul Taino a votat: Carmen Grebenișan și Alin Chirilă sunt concurenții aflați în pericol de eliminare la Survivor

Tribul Taino a votat: Carmen Grebenișan și Alin Chirilă sunt concurenții aflați în pericol de eliminare la Survivor

"Vreau să fiu cu un pas înaintea tuturor să le dovedesc că eu merit", a fost mesajul unuia dintre concurenți în începutul ediției de aseară și a arătat nivelul de motivație al celor care au reușit să ajungă printre primii 10. După ce au văzut cum, rând pe rând, colegii lor au părăsit competiția și au înțeles că drumul lor spre primul loc devine tot mai dificil, toți cei rămași vor să arate că pot și că merită! Chiar dacă mai este până la finala Survivor România, fiecare membru al tribului Taino simte că orice luptă individuală contează. 

Jocul de Imunitate a adus noi întâlniri în premieră pe traseu și a arătat cât de puternici sunt concurenții la acest moment. După ce a câștigat jocul final în fața lui Alin, Robert Moscalu a obținut, în premieră, totemul Imunității și a oferit o declarație încărcată de motivație și dorință: ”Am reglat temperatura și i-am lăsat pe toți rece”. 

Evident, victoria lui Robert a oferit ocazia perfectă pentru startul planurilor. După ce Carmen a declarat că ”toți care au încercat strategii, au ieșit”, ea și celelalte fete rămase din echipa Faimoșilor au ales să-și rămână loiale. Ce a urmat: Carmen a devenit propunerea echipei pentru vot, în timp ce Alin a fost propus de Robert care a folosit cuvinte dure pentru a-l caracteriza: ”falsitate, caracter întunecat, nu este o victimă”.  

Mă simt emoționată și temătoare. Victoria e importantă, dar nu cu orice preț. Am fost sinceră și nu m-am schimbat”, a spus Carmen. În timp ce Alin a scos la iveală și o serie de probleme de sănătate: ”Sunt cel mai asumat. Sunt supărat pe sănătatea mea care-mi joacă feste. O să las la decizia publicului”. Ce au decis telespectatorii, vom afla curând. 

Diseară, cei de acasă vor vedea care este atmosfera în trib după cele două nominalizări. Dacă Alin va rămâne tare pe poziții și va menționa că ”nu sunt dator să dau nicio explicație nimănui”, Carmen va fi vizibil emoționată: ”nu-mi convine situația în care sunt... pot să ies eu oricând”. 

Tot atunci, cei 10 membrii Taino vor reveni pe traseu pentru un nou Joc de Comunicare. E vremea ca doi căpitani să formeze echipe și să dea totul pentru a-și asigura șansa de a primi vești de acasă. Cine se va impune și ce oportunitate de a fi aproape de tribul de acasă vor avea, descoperim în doar câteva ore. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o ediție incredibilă din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni