Ne putem vizita rudele de sărbători? Răspunsul lui Raed Arafat

Ne putem vizita rudele de sărbători? Răspunsul lui Raed Arafat
Citeste mai mult despre: sarbatori, Raed Arafat, vizite de sarbatori,
Data: 18 Decembrie 2020
O întrebare care ne macină pe toți în această perioadă este dacă ne putem vizita rudele de sărbători. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a oferit răspunsul și a explicat care sunt condițiile.

Raed Arafat le recomandă românilor care vor în această perioadă să-și viziteze părinții și bunicii, ca vizitele să fie de scurtă durată. De asemenea, trebuie respectate măsurile de siguranță, cum ar fi purtarea măștii și distanțarea. 

Citește și

Ne așteptăm la o colaborare și la o înțelegere din partea oamenilor că acest sfârșit de an, Crăciun și Anul Nou nu vor fi ca anul trecut și nu trebuie să fie ca anul trecut, decât ca să petrecem în familie și să fie lumea între ei, dar nu vor putea să fie petreceri.

Populația trebuie să înțeleagă aceste reguli, că în casa omului nu putem intra. În casa omului pot avea loc și aceste contacte necontrolate care duc la infectarea mai multor persoane. Dacă o persoană invită mai mulți prieteni din mai multe case și locații și se întâlnesc la el acasă și stau câteva ore și petrec, riscul de infectare este mare.

Astăzi, OMS a avut o recomandare că inclusiv când se vor întâlni mai multe persoane care sunt din diferite case, dar tot în familie de sărbători, acest lucru să fie cu mască. Vă dați seama că este foarte greu. Când te întâlnești, vrei să mănânci, să bei, nu merge treaba asta cu mască”, a declarat Raed Arafat pentru o Digi24.

Sursă foto: Agerpres

Vezi cel mai nou episod din Trending Review cu Daragiu: Irina Rimes și-a pus piercing-uri

FULLSCREEN
Ne putem vizita rudele de sărbători? Răspunsul lui Raed Arafat
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies