• PRO TV
  • (P) Noile reguli de purtare a pantalonilor pentru bărbați în 2022

(P) Noile reguli de purtare a pantalonilor pentru bărbați în 2022

(P) Noile reguli de purtare a pantalonilor pentru bărbați în 2022

Există o colecție întreagă de pantaloni care vor arăta la fel de elegant sau casual în funcție de ce ținută ai nevoie.

Există o colecție întreagă de pantaloni care vor arăta la fel de elegant sau casual în funcție de ce ținută ai nevoie. Pantalonii sunt construiți pentru scop. Cea mai timpurie descoperire a pantalonului special construit datează de acum 3000 de ani, când pantalonii de lână lejer, cu picioare largi, au fost făcuți pentru călărie.

Pantalonii au fost îmbrăcămintea militară perfectă pentru a fi purtați sub armură, fiind practici și călduroși. Abia în anii 1500 a fost proiectat un pantalon mai axat pe modă, cu culori exagerate și diverse caracteristici.

În 2022, fuziunea dintre funcționalitate și modă rămâne adevărată pentru bărbatul modern, tipurile de pantaloni pentru bărbați oferind versatilitate și rezistență pentru ocazii multiple.

Cele mai purtate articole vestimentare de către bărbați sunt pantalonii, tricourile și hanoracele. În diferite combinații și stiluri, se pot crea multe ținute faine. Dar să vedem ce tipuri de pantaloni au revenit în trend:

1. Pantalonii largi

Ne referim la pantalonii mai largi, care merg bine îmbrăcați cu cămăși confortabile sau jachete croite. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să alergi la mall și să îmbrățișezi încă o dată pantalonii kaki cu trei pliuri. Pantalonii care funcționează cel mai bine într-o croială mai ușoară sunt de obicei pantalonii mai grei, din țesături precum tweed, flanel și catifea, care arată grozav cu pantofi sport albi. Pot transforma orice aspect de la rigid la relaxat. Cheia aici este să faci pantalonii mai largi să arate ca și cum i-ai purtat intenționat.

2. Ținută versatilă

Dacă porți un sacou, optează pentru blugi și tricou. Denimul arată foarte bine în această combinație. Și dacă ai nevoie de ceva mai convingător, optează pentru un hanorac casual. Această ținută arată mai trendy.

3. Ridică-ți pantalonii

De ani de zile, pantalonii lăsați au fost în trend, până la punctul în care veneau sub fese. Așadar, în aceste zile, sperăm să punem capăt tendinței de fese expuse prin susținerea pantalonilor. Ca regulă generală, pantalonii ar trebui să stea pe șolduri, în timp ce pantalonii chino și pantalonii de costum ar trebui să aterizeze chiar deasupra șoldului, ceea ce îți va permite să-ți bagi cămașa fără să-ți faci griji că va ieși la mijlocul întâlnirii.

Hanoracele excepționale și cele mai noi modele de pantofi sport vor fi întotdeauna în topul listelor de pofte ale bărbaților. Perechea potrivită de pantaloni pentru bărbați poate fi articolul cel mai puternic pe care îl porți, aprinde instantaneu strălucirea pieselor la modă pe care le-ai urmărit atât de mult. Inspiră-te acum cu noile colecții de pantaloni barbati și hanorace barbati Colin's și fii în trend.

Citeste și Cum să porți modelele preferate de pantaloni.

 

Tu ce tip de pantaloni preferi?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni