(P) 4 Idei de cadouri pentru persoanele care “nu-și doresc nimic” de sărbători

(P) 4 Idei de cadouri pentru persoanele care nu-și doresc nimic de sărbători
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 20 Noiembrie 2020
Data actualizare: 20 Noiembrie 2020
Toată lumea are cel puțin o persoană apropiată care nu-și dorește niciun cadou de ziua lor, de Crăciun, de Paște sau de orice altă sărbătoare.

Poate că au deja tot ce le trebuie sau poate duc un stil de viață minimalist și, pur și simplu, nu mai vor alte lucruri.

Indiferent de motiv, persoanele pentru care este greu să găsești cadouri necesită un plus de creativitate din partea ta. Din fericire, este mai ușor decât crezi să faci cadouri remarcabile, chiar și pentru cele mai dificile persoane!

Uită de cadourile spirituale și cu semnificație. De data aceasta, oferă-le ceva ce chiar pot folosi!

Iată 4 idei de cadouri pe care să le faci persoanelor care nu-și doresc nimic!

O experiență

Majoritatea persoanelor au deja destule lucruri. Nu au nevoie de un alt gadget pentru a le aglomera camera de zi sau de o altă jucărie cu care să se joace o zi-două și pe care să o dea, apoi, deoparte.

Gândește-te mai departe de articolele fizice și oferă-le o modalitate prin care pot avea parte de o nouă experiență. Când plătești în avans pentru un eveniment, prietenul sau membrul de familie primește o aventură distractivă și, eventual, va căpăta noi abilități și noi amintiri - acestea fiind mult mai valoroase decât orice căști audio de ultimă generație. De altfel, este un cadou mai atent ales, care va demonstra că ai renunțat la timp din ziua ta pentru a-l planifica.

Astfel de cadouri pot include:

  • bilete pentru teatru sau concert;
  • bilete pentru evenimente sportive;
  • un masaj;
  • o lecție de zbor cu avionul;
  • o săritură cu parașuta;
  • rafting pe apă;
  • bilete la o galerie sau muzeu;
  • o degustare de vinuri;
  • un curs de gătit.

Un abonament

Consideră-l darul care continuă să ofere. Poți oferi persoanei dragi acces la un an de divertisment prin intermediul unui serviciu de streaming video, dacă sunt amatori de filme sau unul audio, dacă sunt iubitori de muzică sau cărți.

De altfel, dacă sunt prieteni care au copii, poți acorda un abonament la o sală de jocuri pentru copii sau sport, cum ar fi o sală cu trambuline și escaladă.

O altă idee bună este abonarea în numele lor la o revistă de care știi că persoana este interesată.

Mâncare și băutură

Astăzi, poți oferi liniștit daruri comestibile familiei și prietenilor. În loc să alergi după ultimul obiect strălucitor în tendințe, poți alege să dăruiești bunuri consumabile.

Brânzeturile de lux, un vin bun sau o sticlă de tărie, dulciuri considerate delicatese, țigarete sau trabucuri și chiar și berea artizanală sunt opțiuni care te scot din orice încurcătură. Alege cu grijă astfel de cadouri și vor fi, cu siguranță, apreciate și consumate cu drag!

Ceva pentru casă

Când nu ai nicio idee de cadou, ceva pentru casă va fi întotdeauna binevenit. De un set cu lenjerie de pat sau un nou serviciu de cafea toată lumea are nevoie, fiind alegeri practice, de care oricine se poate folosi.

Deși poate părea că este un cadou impersonal, persoanele care au deja tot ce își doresc, vor aprecia mai mult astfel de daruri decât alte obiecte inutile.

Așadar, când cineva are deja tot ce-și dorește, adevărata provocare nu constă în selectarea articolului perfect, ci, mai degrabă, în găsirea unei modalități de a-ți arăta dragostea și aprecierea. La urma urmei, dacă gândul este cel care contează, atunci oferirea unui cadou precum o experiență, un abonament sau un cadou pentru casă va arăta grija ta, care este mai valoroasă decât orice altceva!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies