(P) Căldura și confortul absolut al căminului tău este misiunea PEFOC!

(P) Căldura și confortul absolut al căminului tău este misiunea PEFOC!
Citeste mai mult despre: șeminee, solutii incalzire,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 24 Februarie 2021
Data actualizare: 24 Februarie 2021
Fie că locuiești la casă sau într-un apartament la bloc, poți obține căldura și apa caldă într-un mod în care, va fi și spectaculos, dar și extrem de practic în același timp, prin alegerea unei soluții ce combină designul tradiționalului semineu pe lemne cu eficiența și puterea centralei termice pe gaz. 

Cunoscut în lumea specialiștilor din universul soluțiilor alternative de încălzire, sub denumirea de termoșemineu, specialiștii de la Pefoc vă fac cunoștință cu acest model special de șemineu tip centrală care vă va surprinde prin eficiență și spectaculozitate. 

Acest model de mare putere este prevăzut cu un focar performant ce imită ca și stil, un șemineu clasic pe lemne, capabil să încălzească apa menajeră, în calorifere sau chiar la nivelul încălzirii montate în pardoseală. PEFOC.ro se ocupă de comercializarea unei game variate de termoșeminee de calitate premium, care din punct de vedere al performanțelor și randamentului superior, sunt construite să livreze pentru mult timp, căldura de care ai nevoie, la cele mai bune prețuri existente pe piața de specialitate din România. 

Acest tip de șemineu propune o serie de avantaje competitive datorită tehnologiei avansate de fabricare, al designului inovativ și al serpentinei de siguranță, incluse. Probabil cel mai bun semineu pe lemne de pe piața de specialitate vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienți, mai ales că, la achiziționarea oricărui model, drept sau pe colț, vei primi transport gratuit și în deplină siguranță astfel încât, oriunde te-ai afla, meșterii sibieni ți-l vor livra direct la tine acasă!

Așa cum am menționat mai devreme, grație tehnologiei avansate și inovațiilor de fabricare, termoșemineele din catalogul de produse pus la dispoziție de Pefoc, pe lângă opțiunile de siguranță care te țin departe de pericolele, prevenind majoritatea cauzele incendiilor de locuință,  oferă mai mult confort decât modelele de șeminee clasice, prin menținerea unei temperaturi constante în fiecare cameră din locuința ta sau, de ce nu, al spațiului tău comercial. 

În plus, apa încălzită poate fi stocată în puffer și redată mai apoi în toate caloriferele din casă, timp de câteva ore bune. De exemplu, într-un puffer cu o capacitate de 1000 litri (acest model alături de altele, se poate vizualiza în oferta de pe site-ul alego.ro), se pot acumula până la 157 kw la o temperatură de aproximativ 100 grade C, bucurându-se și de o autonomie cuprinsă între 3 și 10 ore, în funcție de obiceiurile de consum ale fiecăruia în parte. 

Timpul de redare variază și în funcție de anumiți factori, precum: suprafața totală a locuinței, gradul de izolație termică, temperatura de la exterior, înălțimea camerelor, dar și în funcție de pierderile casei sau clasa energetică în care este încadrată. Trebuie să menționăm și faptul că, un termoșemineu poate fi legat atât pe circuit propriu, cât și în paralel cu o altă sursă de încălzire (centrală pe gaz, centrală electrică, panouri solare etc.)

Așadar, dacă îți dorești să te refugiezi în confortul pe care l-ai visat mereu la întoarcerea acasă după o zi solicitantă la birou, atunci Pefoc.ro este răspunsul potrivit. De la decorațiuni, modele premium de coș de fum ceramic și până la șeminee moderne, clasice, decorative sau șeminee pe gaz, gama profesioniștilor din Sibiu te va surprinde plăcut cu oferte perfect adaptate nevoilor și posibilităților financiare ale fiecăruia în parte.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies