• PRO TV
  • (P) Cel mai nebun pariu pentru EURO 2020

(P) Cel mai nebun pariu pentru EURO 2020

(P) Cel mai nebun pariu pentru EURO 2020

Mai avem puțin timp până la startul unei competiții așteptate timp de un an. Din cauza pandemiei datorată COVID-19, EURO 2020 se desfășoară în 2021.

Astfel, în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, cea mai așteptată competiție sportivă a verii de către fanii fotbalului, Campionatul European de Fotbal, va avea loc pe 11 stadioane din tot atâtea orașe europene. Competiția va fi disputată între 24 de echipe, care vor juca, până la finalul competiției, 51 de meciuri și se anunță o lună fierbinte pentru pasionații de pariuri și ponturi euro.

În condițiile în care destul de mulți pariori români caută pariuri cu cote mari care să le aducă câștiguri mari cu bani puțini investiți am analizat oferta celor mai bune case de pariuri online și am găsit cel mai nebun pariu pentru EURO 2020.

Este vorba de o combinație de pronosticuri care implică naționala. Pentru ca acest pariu să fie câștigător este necesar ca Franța să câștige competiția, să marcheze cele mai multe goluri din competiție și să aibă cele mai puține goluri primite. 

Dificil, nu? Dar și cota este pe măsură, de 100. 

Să luăm pe rând cele 3 pariuri care compun acest pronostic.

Franța să câștige EURO 2020

Selecționata pregătită de Didier Deschamps este principala favorită la cucerirea trofeului, având totuși o cotă apropiată de cea a Angliei. Totuși, față de britanici englezii par a avea un lot mai echilibrat valoric și alternative mai bune care pot veni de pe banca de rezerve.

Franța să marcheze cele mai multe goluri la EURO 2020

În 2016 Franța a fost echipa care a marcat cele mai multe goluri, reușind să puncteze de 13 ori. Și Benzema nu era în lot! Acum atacantul lui Real Madrid a fost convocat și alături de el mai sunt Mbappe, Griezmann, Dembele, Coman sau Pogba. 

Franța să primească cele mai puține goluri la EURO 2020

Pare cel mai dificil pariu în condițiile în care Franța ar juca mai multe meciuri decât celelalte formații care ar fi eliminate mai devreme. Dar cu o defensivă care-i conține pe Varane, Kimpembe, Pavard sau Hernandez, adică jucători de la Bayern Munchen, PSG sau Real Madrid credem că n-ar fi imposibil ca francezii să încheie turneul câștigători și cu cel mai mic număr de goluri primite. 

Am găsit respectivul pariu la casa de pariuri online Superbet, în secțiunea SPECIALE la categoria SUPERPARIURI. Cum scriam și mai sus are cota 100, iar cine l-ar juca și cu 20 RON ar putea câștiga 2.000 RON dacă Franța ar face un turneu final perfect.

Nr. licență: Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni