(P) De ce să alegi lenjerii deluxe copii, din materiale naturale, pentru patul micuțului tău!

(P) De ce să alegi lenjerii deluxe copii, din materiale naturale, pentru patul micuțului tău!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 29 Octombrie 2020
Data actualizare: 29 Octombrie 2020
Copilul tău este cel mai prețios omuleț din viața ta. În mod firesc, vrei să faci tot ce poți pentru a te asigura că are tot ce este mai bun. Probabil ești foarte atent la alimentație, la jucăriile pe care i le cumperi, la produsele de igienă și la haine, dar te-ai gândit vreodată să fii atent și la lenjeria de pat pe care o folosești pentru cel mic?

Ei bine, din păcate, lenjeria de pat pentru copii este adesea neglijată. În general, ne uităm să alegem o lenjerie frumoasă, cu modele pe care copiii să le adore, dar nu citim aproape niciodată eticheta lenjeriei sau informațiile de pe site-urile de unde le cumpărăm. Pe scurt, ne uităm doar la aspect și nu la calitate, de cele mai multe ori.

Ar trebui să renunțăm la acest obicei de a alege superficial lenjeria de pat pentru copii, dar chiar și pentru noi. Însă, în special pentru cei mici, trebuie să acordăm o atenție mai mare atunci când cumpărăm astfel de produse. Asta pentru că copiii sunt mai sensibili și trebuie să fim mult mai conștienți de lenjeriile de pat în care ei dorm.

Așa că, de preferat, ar fi să cumpărăm https://www.zenartdeco.com/lenjerii-de-pat/deluxe-pentru-copii.html, din bumbac 100%. La zenartdeco.com vei găsi astfel de  lenjerii, de calitate, cu imprimeuri foarte frumoase, reprezentând teme adorate de cei mici, atât de fete, cât și de băieți.

Produsele din bumbac pentru copii au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Din ce în ce mai mulți părinți optează pentru produse textile realizate din materiale naturale, mai degrabă decât pentru produse îmbibate cu substanțe chimice. Fie că vorbim despre haine, fie că vorbim despre lenjerii de pat, naturalul trebuie să primeze.

Mai jos vei vedea de ce este cel mai bine să alegi produse naturale, de preferat din bumbac 100%, pentru copilul tău. Lenjeriile de pat care nu sunt confecționate din fibre naturale, de cele mai multe ori, utilizează o cantitate extremă de pesticide și substanțe chimice toxice în timpul procesului de fabricare. Apoi, acestea sunt puternic albite sau colorate cu coloranți toxici.

Bumbacul de lux este cel care are o compoziție pură de 100%. Acest bumbac se recoltează delicat. Nu se pulverizează substanțe chimice sau pesticide în nicio etapă a procesului de creștere și recoltare pe un bumbac 100%, de calitate superioară. Dacă se utilizează coloranți, aceștia sunt de obicei coloranți vegetali, netoxici. Din aceste motive, bumbacul de lux, de calitate superioară, este mai bun decât alte materiale textile, care au și compuși chimici în textura!

În afară de aceste motive, de ce să alegi lenjeria deluxe, din bumbac 100%, de calitate superioară pentru copilul tău?

Acum, că știm cum se fabrică această țesătură deosebită, iată câteva motive pentru care ar trebui să alegi lenjeria de pat din bumbac pentru cel mic:

Rezistă mult mai mult

 Spre deosebire de alte tipuri de țesături, bumbacul de luxe rezistă mai mult. În loc să fie nevoie să cumperi de câteva ori pe an o lenjerie de proastă calitate, o lenjerie de pat din bumbac 100% va rezista ani de zile. Acest lucru se datorează faptului că fibrele rezistente ale bumbacului deluxe nu au fost deteriorate de substanțele chimice în timpul procesului de fabricare și confecționare. Asta face că lenjeria aleasă să fie de calitate superioară. Indiferent de câte ori îl speli și folosești această lenjerie, ea va arată bine și după mult timp.

Nu conține substanțe chimice toxice

Am vorbit deja despre substanțele chimice utilizate în alte tipuri de materiale textile. Să discutăm mai multe despre asta!

Este extrem de important ca cei mici să doarmă în așternuturi de calitate, care nu  conțin substanțe chimice. Acest lucru se datorează faptului că pielea copilului tău, cu cât este mai mic, este de 5 ori mai subțire, mai absorbantă și mai sensibilă decât pielea unui adult. Prin urmare, pielea unui copil absoarbe mai repede substanțele chimice toxice și este mai probabil să dezvolte iritații și alergii ale pielii.

Dacă dorm în lenjerii confecționate din materiale care nu sunt 100%, copiii inspiră reziduurile chimice din fibrele acestora în timp ce dorm. Trecând la bumbac deluxe, de calitate, te poți liniști, știind că copilul tău nu inhalează nimic toxic.

Bumbacul deluxe este mai moale și mai confortabil

Bumbacul deluxe este în mod natural o fibră foarte moale. Dar, când vorbim de un alt material textil, îmbibat în substanțe chimice, acesta își pierde textura moale și devine grosier și abraziv, ceea ce provoacă disconfort.

Când un copil simte asta, devine neliniștit. Trecând la bumbac deluxe, de calitate, maximizezi confortul copilului și te asiguri că acesta se va simți confortabil, înfășurat în lenjeria de pat moale. În plus, atunci când este îngrijit corespunzător, bumbacul poate deveni mai moale la fiecare spălare.

Este mai bună pentru pielea copilului tău

 Bumbacul deluxe este extrem de plăcut pentru pielea celui mic. Deoarece materialul este moale și fără substanțe chimice, există mai puține șanse ca copilul să dezvolte afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, dermatite și alergii ale pielii. Deoarece bumbacul deluxe își păstrează întotdeauna starea naturală, acesta este și mai rezistent la mucegai și, de asemenea, antimicrobian.

Este mai bun pentru mediu

 Materialele textile sintetice dăunează foarte mult faunei sălbatice și plantelor din jur. De asemenea, risipesc cantități enorme de apă. Reziduurile ce reies adesea din fabricarea acestor materiale se scurg în râuri, copacii și vegetația locală, dar și animalele fiind astfel puse în pericol. 

Bumbacul deluxe, pe de altă parte, este mult mai bun pentru mediu și animale sălbatice. Nu se utilizează substanțe chimice în cultivare și nici în procesare.

Așadar, dacă ții la sănătatea, confortul și bunăstarea copilului tău, dar dacă îți dorești să protejezi și mediul, pentru un viitor mai bun, îți recomandăm să cumperi lenjerii de pat deluxe pentru cei mici, dar și pentru tine, precum cele de la zenartdeco.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies