(P) De peste două decenii, focarele de șemineu calitative vin de la meșterii adevărați din Sibiu!

(P) De peste două decenii, focarele de șemineu calitative vin de la meșterii adevărați din Sibiu!
Citeste mai mult despre: semineu, focar semineu, pefoc,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Aprilie 2021
Data actualizare: 20 Aprilie 2021
Misiunea echipei PEFOC derivă din pasiunea și dorința de a livra în permanență, servicii profesionale și produse la cele mai înalte standarde de calitate și performanță, la prețuri cât mai accesibile, astfel încât, toți românii, indiferent de buget, să aibă acces la soluții termice cu adevărat premium. 

Gama de seminee expert propune dispozitive de încălzire sau decor eficiente, economice și cu grijă la protecția mediului înconjurător. Cu toate că, în catalogul meșterilor sibieni vei avea acces la aproape toate categoriile de produse care au legătură cu universul fascinant al încălzirii alternative, în acest articol ne vom rezuma la prezentarea gamei de focare șeminee, recomandate pentru eficiența și randamentul lor crescut de către orice expert din domeniu!

În primul rând, când vine vorba despre construcția unui șemineu pe lemne, trebuie să pornim de la un focar de calitate, potrivit cu preferințele și nevoile de încălzire ale fiecărui cămin în parte. În funcție de dorințele și posibilitățile tale financiare, la PEFOC poți alege dintr-un catalog complet, toate tipurile de focare: premium (de lux), focare standard (economice), dar și focare din gama PRO (profesionale).

Focarele premium

Cele mai apreciate focare din oferta meșterilor cu sediul central la Sibiu, sunt focarele de șemineu premium marca HOXTER. Acestea sunt recunoscute la nivel mondial pentru atenția maximă la detalii care li se oferă, atât în privința funcționalității, cât și a designului. Proiectate și fabricate de către un brand cu renume internațional, focarele Hoxter fac parte din categoria de lux. În principiu, dacă îți dorești ceea ce este mai bun de la seminee lemne, atunci, un astfel de focar este cea mai potrivită soluție pentru tine și căminul tău!

Focarele sunt finisate cu stil și integrate în produsul final: sticla termorezistentă care este mereu curată grație sistemului de autocurățare, mecanism de deschidere/glisare a ușii incintei foarte fin, ușa cu profil rezistent și chenare de contur care scot focarul în evidență, mâner detașabil, căptușeală din șamotă de înaltă calitate, modele cu sticlă pe colț sau cu sticlă dublă pentru un randament termic foarte ridicat, variante cu deschidere standard sau cu deschidere verticală, de tip lift s.a.m.d.

Focarele standard

Cei care caută cele mai accesibile prețuri pentru focarul de șemineu vor îndrăgi categoria de focare economice PEFOC. Din fontă sau din oțel șamotat la interior, acestea îți deschid o fereastră foarte mare de posibilități financiare și de configurare, încât chiar ai de unde alege: cu sticlă simplă sau dublă, cu deschidere standard sau deschidere verticală tip lift, cu 2 sau 3 laturi de sticlă ori cu diferite opțiuni de funcționare sau estetice! Având la îndemână, zecile de modele din această categorie, vei găsi focare la prețuri foarte accesibile, foarte atractive, care îți oferă și satisfacția calității, dar și cea a unui preț bun pentru care vei primi garanție de producător între 5-10 ani! 

Focarele din gama PRO

În schimb, dacă visezi la un șemineu executat la un alt nivel, alege focarele din gama PRO! Este categoria în care vei găsi produse proiectate cu accentul pe performanță și pe atenția la detalii. Practic, focarele PRO reprezintă modele de focare standard la care s-a făcut un upgrade complet la: calitatea șamotei interioare, proprietățile de acumulare și recuperare de căldură, calitatea materialelor, a sticlei nemțești Schott, culisarea fină a ușilor, mânere, piese și rame mai rezistente. Arderea este ecologică și mult mai curată decât la un focar standard, întregul proces de ardere se desfășoară pe vatra incintei, rezultând astfel o ardere cât mai completă și reziduuri de cenușă scăzute. Energia termică obținută din lemn de foc este exploatată la maximum! Focarele din gama PRO sunt echipate cu sistem de triplă combustie, beneficiază de etanșeitate maximă și sunt ECO-friendly, adică emisiile de dioxid de carbon și de praf sunt aproape inexistente!

De peste două decenii, PEFOC comercializează șeminee, sobe, coșuri de fum, șeminee decorative, modele inedite de gratar gradina cu ceramică de tip kamado și nenumărate accesorii din universul încălzirii neconvenționale. Experiență a mii de proiecte livrate cu succes clienților din întreaga țară a dat naștere unui nivel superior și din punct de vedere al serviciilor oferite. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, meșterii sibieni oferă la cerere și servicii complete de construcție, montaj, instalație, verificare, curățare și întreținere a dispozitivelor termice, cu ajutorul echipelor locale de parteneri, aflate oriunde în țară!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies