(P) DragonFood – ingrediente asiatice direct la ușa ta

(P) DragonFood ndash; ingrediente asiatice direct la ușa ta
Data: 19 Februarie 2021
Iubeşti mâncarea asiatică, și o savurezi cu orice ocazie! Totuşi realizarea specialităților preferate nu necesită doar iscusință şi talent în bucătărie, ci şi ingrediente cheie.

Dacă te numeri printre cei care au dezvoltat anumite abilități în pandemie sau dacă ai un business în domeniul HoReCa şi ingredientele asiatice pe care le foloseşti nu se ridică la nivelul aşteptărilor, ai nimerit perfect! În rândurile următoare ne-am propus să descoperim oferta DragonFood, partenerul de încredere care aduce ingredientele asiatice direct la uşa ta. 

DragonFood  - ingrediente variate

Când spui dragon food nu spui doar mâncare japoneză, chineza, coreeana, vietnameză sau cantoneza, spui un amalgam de ingrediente asiatice. Cum bine ştii, bucătăria asiatică pe cât este de captivanta, pe atât este de variată, iar gustul unic al fiecare preparat este oferit de ingrediente. În bucătăria asiatică nu există un singur fel de orez, un condiment unic, sau un soi anume de tăiţei, nici un anume fel de carne, dar există multe ingrediente care conferă unicitate fiecărui preparat.

Accesând https://dragonfood.ro/ vei descoperi ingredientele care aduc parfum în farfurie. Dacă vorbim de un business, de un restaurant cu specific asiatic sau de o companie de catering, lucrurile sunt şi mai complexe! Aici se impune varietate, seriozitate, constanță adică un furnizor de încredere care să reuşească să răspundă necesităților curente şi speciale.

DragonFood este partenerul care furnizează constant cele mai variate ingrediente. De la cele simple precum orez,  ciuperci, condimente, făină de porumb, alge, la sosuri speciale, superalimente şi condimente cheie definitorii pentru preparatele asiatice. Dorești să prepari în stil stir fry? Hai pe DragonFood şi comanda wok, satâr şi polonic pentru wok! Aici găseşti plită de fontă asiatică cu suport de lemn sau fără. Cu ingredientele şi instrumentele recomandate mâncarea preparat capătă autenticitate. 

DragonFood - ingrediente asiatice livrate rapid

Dacă vorbim de pasiune şi dorinţa de a descoperi noi gusturi în farfurie, cu siguranţă ingredientele asiatice furnizate de DragonFood sunt cheia către descoperirea unor savori inedite. Când avem de-a face cu un business, rapiditatea este o constantă importantă. În orice afacere ai nevoie de parteneri serioşi care susţin eforturile tale de a aduce satisfacţie fiecărui client. Dragon Food este acel partener pe care te poţi baza când vrei să colaborezi cu parteneri serioși, de încredere.

Ai plasat comanda şi în cel mai scurt timp ai ingredientele în bucătărie şi le poţi pune în valoare așa cum îţi doreşti. Vrei să testezi rețete noi? Nimic mai simplu, descoperă oferta dragon food, descoperă ingrediente noi care te ajută să le dai savoare.

DragonFood - oferte HoReCa speciale

Dragon Food este alături de partenerii din sectorul HoReCa care doresc să exploateze avantajele bucătăriei asiatice. Varietatea şi constanța sunt cuvintele cheie când vorbim parteneriate de încredere care funcționează eficient.

Magazinul online aduce mai aproape ingredientele asiatice cheie: numeroase sortimente de orez (Basmati, Jasmine, Sushy), numeroase sortimente de tăiţei, sosuri, legume asiatice, ceaiuri, alge, tempura, făină, dulciuri, semipreparate, dar şi ingrediente pentru preparate tradiționale. Aici găsești ciupercile urechi de lemn sau shiitake, tăiţei de orez, sos de soia, Pesmet Panko sau Sos dulce-iute (sweet chilli), pasta wasabi sau pudra wasabi, pudra lemongrass sau fulgi de ardei iute.  Ingredientele comandate sunt livrate în 24-48 de ore. 

Ai hotărât ce tip de mâncare asiatică prepari? Chineză, cantoneza, japoneză, vietnameza sau coreana? 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies