(P) Eleganța masculină - ce ar trebui să poarte bărbații moderni în acest sezon?

(P) Eleganța masculină - ce ar trebui să poarte bărbații moderni în acest sezon?
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 26 Iulie 2022
Data actualizare: 26 Iulie 2022
Ceasul de mână, accesoriile sau încălțămintea se numără printre puținele elemente care transmit informații relevante privitoare la personalitatea și stilul celui care le poartă. Ceasurile de mână, de exemplu, oferă posibilitatea de a exprima starea de spirit a proprietarului, de a rafina ținutele casual și de a conferi un aer de prestanță, inclusiv ținutelor obișnuite.

Ceasurile sunt printre puținele accesorii care și-au conservat autenticitatea, dar care țin pasul cu vremurile și servesc nevoilor societății moderne, prin prisma funcțiilor multiple cu care au fost dotate. Din acest motiv, alegerea ceasului trebuie făcută cu atenție, de preferat ar fi să te orientezi către mai multe modele pe care să le integrezi în numeroase combinații stilistice.

Cum reușesc ceasurile să rămână simbolul eleganței atemporale în secolul tehnologiei moderne?

Gama de bijuterii bărbătești este limitată la accesorii precum: ceasurile, butonii, brățări din piele sau verighetă. Ceasul de mână exprimă simț estetic, desăvârșesc ținutele de zi sau seară și reprezintă o formă de auto-exprimare. Ceasurile sunt o modalitate elegantă de a ține noțiunea timpului. ‘’De ce să port ceas, daca am telefon?’’, o întrebare frecventă în rândul unei generații care subestimează efectele nocive ale telefonului mobil pe termen lung.

Un ceas bărbătesc este un accesoriu atemporal, ce respectă evoluția modei și împletește artistic rolul practic și aspectul estetic. Ceasul poate fi apreciat drept bijuteria care finisează look-ul unui bărbat.

Majoritatea persoanelor subestimează arta care se ascunde în spatele micului dispozitiv de la încheietura mâinii. Ceasul și-a depășit rolul exclusiv practic pentru care a fost creat. Un ceas este o artă care oferă posibilitatea de a avea permanent la mână un amalgam de tradiții, meșteșuguri și legende. Ceasurile pot fi lăsate drept amintire de preț de la o generație la alta. Ceasurile vechi poartă cu ele multă istorie, fapt care le transformă în daruri prețioase cu puternică încărcătură emoțională.

De ce sunt ceasurile considerate piese ‘’must-have’’ pentru stilizarea garderobei unui bărbat?

Ceasuri elegante pentru bărbați – cum să ieși în evidență din mulțime? Cum reușește micul dispozitiv care îți înconjoară încheietura să imprime look-ului tău acel efect estetic impresionant, demn de cel mai talentat designer? Achiziționarea unui ceas de mână trebuie privită drept o investiție pe termen lung și foarte inteligentă din perspectivă financiară. Pentru a obține acest lucru este necesară selectarea ceasurilor create din materiale de calitate superioară, care prezintă un design sofisticat, ce poartă semnătura unor mărci celebre și care să reflecte personalitatea purtătorului. 

Un ceas bărbătesc a devenit azi o piesă-statement extrem de convingătoare. Un ceas de marcă eclipsează un set de bijuterii. Asocierea unor modele interesante de ceasuri de marcă și o ținută potrivită pot îmbunătăți semnificativ look-ul unui bărbat, în orice împrejurare. Ceasurile elegante nu trebuie să ne trimită mereu cu gândul la imaginea clasică a bărbatului îmbrăcat la costum. Descoperă-ți stilul care te avantajează și subliniază-l cu ajutorul unei ținute casual sau smart-casual, în care să incluzi piese de încălțăminte Marc O Polo pentru orice anotimp și un ceas de mână cu personalitate puternică.

Ceasurile premium sunt alimentate de o tehnologie complexă cu ceas mecanic. Așadar, dacă bateria telefonului s-a descărcat complet, atunci poți avea încredere în tehnologia de la încheietura mâinii, care te va ajuta să îți onorezi în timp util întâlnirile, interviurile și alte evenimente unde punctualitatea este regula de bază. Împodobirea încheieturii cu ajutorul unui ceas dezvăluie personalitatea unui bărbat punctual, cu respect pentru timpul său și al celor din jur. În concluzie, ceasurile de mână sunt elemente prin care bărbații transmit mesaje pozitive despre persoana lor și asta fără să apeleze la cuvinte.

Colecția de ceasuri disponibilă pe Epantofi oferă o serie de idei inspirate de cadouri pentru persoanele dragi. Un ceas ambalat într-o notă rafinată reprezintă dovada supremă de respect față de timpul oamenilor pe care îi iubești.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies