(P) Face Convention Center – cel mai mare și exclusivist centru de evenimente din România

(P) Face Convention Center ndash; cel mai mare și exclusivist centru de evenimente din România
Citeste mai mult despre: Face Convention Center, centru evenimente,
Data publicarii: 30 Iulie 2022
Data actualizare: 03 August 2022
Evenimentele din viața noastră, fie că vorbim de evenimente corporate sau evenimente cu o tușă personală, sunt ghidate de locația pe care o alegem care, la rândul ei, joacă un rol esențial atât pentru organizatori, cât și pentru invitați. Luminile, muzica, spațiul neconvențional, mâncarea, toate acestea sunt elemente cheie care încoronează și completează un eveniment de un real succes.

Să nu uităm că am trecut printr-o pandemie, perioadă în care petrecerile au fost doar amintiri amăgitoare și, de care, din fericire ne putem bucura din nou. 

Petrecerile corporate sunt și ele un trend sănătos pentru angajații dornici de socializare și relaxare, iar marile companii nu ezită să vină către proprii angajați cu invitații pentru petreceri tematice, o modalitate inedită de socializare, dar câștigătoare pentru ambele tabere, apărută recent în peisajul autohton de business. Un loc ideal care merită toată atenția corporațiilor, dar și a celor care vor să marcheze un eveniment important din viața lor este Face Convention Center, cel mai mare și exclusivist spațiu de evenimente din România, care pune la dispoziție mai multe săli de evenimente modulare, toate construite la dimensiuni impresionante.

Pe o suprafață de 2500 mp, Face Forest îmbină armonios tehnologia cu natura, fiind cel mai nou spațiu, dotat cu cele mai avansate tehnologii audio-video și având acces direct la 1500 mp de pădure naturală. Spațiul oferă numeroase posibilități de personalizare și poate acomoda orice tip de eveniment corporate. El dispune de un mobilier ultra-modern și modular, conceput pentru a fi 100% versatil și customizabil. Amplasarea într-un cadru verde, aparent simplu, transformă cu succes orice tip de eveniment într-o ocazie memorabilă, conceptul reușind să ofere invitaților o experiență extraordinară.

Oaspeții se pot bucura de un cadru simplu și relaxant, cu un aer proaspăt chiar în inima naturii care, negreșit, le va capta atenția. Spațiul amplu și luminile feerice sunt un duo de excepție pentru o atmosferă care te scoate din aglomerația urbană și task-urile de la birou. 

Orice eveniment corporate cu ușurință poate urca pe un piedestal într-un spațiu memorabil care promite să ofere experiențe deosebite, dar și în care designul depășește orice așteptare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies