(P) Nevoile speciale ale porumbeilor - ținute acum sub control prin intermediul unui magazin online

(P) Nevoile speciale ale porumbeilor - ținute acum sub control prin intermediul unui magazin online
Autor: Maria Rusu
Data: 20 Mai 2020
COVID-19 a devenit într-un timp foarte scurt o amenințare pentru populația globului. Vorbim de un virus misterios, un virus cu simptomatologie extrem de diversă, virus ce pare să fie nemilos cu cei ce au probleme de sănătate destul de grave.

Cu toate că, până în momentul de față, nu s-a demonstrat că animalele și păsările pot fi purtătoare și ulterior afectate de COVID-19, aceastea suferă de pe urma regulilor la care stăpânii trebuie să se supună. Autoizolarea este, până în momentul de față, cea mai bună metodă de prevenire a răspândirii noului coronavirus, iar cu toate acestea, scopul său încă este interpretat greșit.

Trecerea rapidă de la offline la online

Nu toată lumea este obișnuită cu online-ul, cu magazinele online și cu desfășurarea activităților în acest mediu aflat continuu în dezvoltare. Se pare că autoizolarea impune adaptarea la nou, la online, în detrimentul offline-ului.

Cu toate că până acum o mulțime de magazine ce aparțin unor profile diverse își desfășurau activitatea în mediul online, lumea preferă în continuare vizita în cele fizice. Însă acum, din cauza pandemiei, publicul este nevoit să îmbrățișeze shopping-ul virtual și implicit să țină pasul cu tehnologia.

Această trecere rapidă de la offline la online s-a resimțit puternic și asupra crescătorilor de animale și păsări. Mai toate clinicile veterinare și-au scurtat programul de lucru sau chiar l-au suspendat. În atenția crescătorilor de păsări, ce au nevoie acum de diverse produse pentru a facilita procesul de creștere și dezvoltare, vine produsecolumbofile.ro – magazin produse columbofile, un punct de reper în mediul online, pentru columbofili.

Un paradis al produselor columbofile, la un singur click distanță

Produsecolumbofile.ro este un nume cunoscut pe piața de profil din România. Cu ani admirabili de activitate în spate, acest magazin pune la dispoziția celor interesați o varietate de produse pentru porumbei, atât pentru cei crescuți pentru concursuri, cât și pentru cei crescuți pentru penajul admirabil sau chiar carne.

După cum prea bine știm cu toții, trecerea de la un anotimp la altul vine la pachet cu o mulțime de probleme asupra imunității. Acest lucru se aplică și în cazul porumbeilor, fiind păsări ce resimt schimbările dintre anotimpuri. Sistemul lor imunitar are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de un aport optim de vitamine și minerale. Acestea pot fi achiziționate acum din mediul online, însă multe dintre ele doar la recomandarea medicului sau la îndrumarea specialiștilor din cadrul paginii produsecolumbofile.ro.

Orice nou sezon cald vine la pachet și cu o mulțime de schimbări. Perioada de împerechere și perioada ulterioară de clocire a oualelor îi obligă pe columbofili să reamenajeze spațiul din cuști. Boxele, având în vedere că numărul porumbeilor se va mări, trebuie să fie mai volumioase, dotate cu accesorii de care micile viețuitoare au nevoie pentru a se dezvolta corect.

Același magazin online vine cu alternative și în acest sens. O categorie din cadrul său este alcătuită doar din accesorii columbofile diverse. Cei interesați sunt invitați să îl acceseze pentru a intra în contact cu toate produsele minune pe care le comercializeaza.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO