(P) Toamna este anotimpul termoșemineelor pe peleți de calitate italiană!

(P) Toamna este anotimpul termoșemineelor pe peleți de calitate italiană!
Autor: Maria Rusu
Data: 24 Septembrie 2020
Un termosemineu pe peleti sau o termosobă pe peleți, așa cum mai este ea cunoscută în universul soluțiilor termice alternative, este renumită pentru livrarea căldurii necesare confortului întregii tale familii, dar și pentru încălzirea apei din calorifere, toate acestea la un randament comparabil cu cel al unei centrale clasice.

Extrem de  ușor de folosit, acesta este capabil să asigure funcționalitatea și siguranța de care ai nevoie, grație tehnologiilor avansate oferite de unii dintre cei mai renumiți producători din lume. Din oferta sibienilor de la PEFOC, firmă cu renume și experiență de peste două decenii pe piața soluțiilor de încălzire alternativă din România, puteți alege o gamă completă de sobe pe peleți, termofocare, șeminee decorative pe peleți, dar și modele premium de semineu pe lemne cu o estetică deosebită, ardere curată, eficiență energetică și garanție.

Pentru că oferta PEFOC este destul de vastă, pentru acest articol am ales să vă prezentăm unele dintre cele mai populare modele de sobe pe peleți de calitate superioară, produse în Italia. În funcție de paleta cromatică, Gama Giada se împarte la rândul ei în: Carbon (neagră), Blood (roșu) și Giada Snow (alb), dar indiferent de culoarea aleasă, sobele cu putere de 9.5 kw se bucură de un design exclusivist, potrivit oricărui stil de locuință. Grație procesului de ardere ecologic și ultra eficient, termoșemineele pe peleți italiene se mândresc cu un consum redus de combustibil și un randament termic foarte crescut, facilitând locuinței tale, plusul de confort și eleganță de care are nevoie.

Fiecare model de sobă peleți din Gama Giada, beneficiază de o formă robustă,  rectangulară, cu linii moderne și extravagante, aducând o notă tinerească oricărei locuințe, cabane sau case de vacanță, reușind să transforme radical ambianța generală, într-o experiență inedită pentru familia, persoana iubită sau prietenii dragi. Soba promite un proces de ardere ecologic și eficient, făcând parte din dispozitivele prietenoase cu mediul înconjurător și sănătatea celor din jur. Încadrate în clasa economică A+, acestea au avantajul unui consum redus de combustibil, dar și al unui randament foarte mare (90%). Modul în care este concepută și sistemul de îmbinare inovativ, plasează aceste modele la cel mai înalt standard de calitate, eficiență și design.

Soba este foarte ușor de montat iar datorită dimensiunilor sale compacte, poate fi amplasată în orice spațiu interior și racordată la orice tip de burlan soba (ceramic, izolat sau chiar zidit). Dispozitivul de încălzire are și funcție de termostat, ce permite reglarea temperaturii la nivelul termic dorit, dar și cu modul opțional de control de la distanță, prin wi-fi, direct de pe o aplicație instalată pe smartphone-ul tău. Soba este dotată cu sertar de colectare a cenușii rezultate în urma arderii, iar ușa sobei este prevăzută cu sticlă termorezistentă de calitate.

Pe lângă garanția de 2 ani și transportul gratuit în orice loc din țară, cu sobele pe peleți achiziționată de la PEFOC, beneficiezi și de o serie de alte avantaje, precum:

  • ventilație supradimensionată cu 5 trepte de putere;
  • display cu meniu în 6 limbi;
  • sertar special detașabil pentru colectarea și înlăturarea cenușii;
  • evacuare fum prin 2 zone (superioară și inferioară);
  • termostat de siguranță (în caz de supraîncălzire);
  • presostat de siguranță și cronotermostat (posibilitate de programare automată de pornire și oprire);
  • produs certificat și premiat cu 5 stele pentru protejarea mediului înconjurător.

Toamna este deja aici, așa că, te sfătuim să nu mai stai prea mult pe gânduri și să arunci un click pe site-ul oficial pefoc.ro unde poți vizualiza întreaga gama de sobe și șeminee pe peleți, intrând în legătură directă cu specialiști care îți vor sta la dispoziție cu cele mai utile informații și răspunsuri la toate întrebările tale.

FULLSCREEN
(P) Toamna este anotimpul termoșemineelor pe peleți de calitate italiană!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies