(P) Vitrina frigorifică, un echipament indispensabil în unitățile de alimentatie publică

(P) Vitrina frigorifică, un echipament indispensabil în unitățile de alimentatie publică
Citeste mai mult despre: black friday 2020,
Data publicarii: 12 Noiembrie 2020
Data actualizare: 12 Noiembrie 2020
Atunci când ai o afacere food-service, o vitrină frigorifică este indispensabilă – nu poți opera fără a avea un echipament care să mențină mâncarea rece și, prin urmare, în siguranță pentru clienți.

Când vine vorba de depozitarea produselor alimentare, cel mai bun sfat este să le păstrezi la rece. Prin urmare, echipamentele de refrigerare adecvate sunt o componentă esențiala a oricărei afaceri care comercializează alimente, indiferent că e vorba despre un magazin alimentar, o cantină sau un restaurant de 5 stele.

În oricare dintre aceste locuri, sistemul de refrigerare potrivit menține alimentele la temperaturi adecvate pentru a preveni risipa, pentru a proteja gustul și, mai ales, pentru a asigura siguranța și calitatea pentru consumator.

O metodă eficientă de păstrare la rece, fără a le ascunde de ochii doritori ai clienților, este utilizarea unei vitrine frigorifice. Fie că vorbim de un restaurant sau de un hypermarket, vitrina frigorifică este un echipament vital. Iată câteva aspecte pe care să le iei în considerare atunci când vrei să achiziționezi o vitrină frigorifică pentru afacerea ta!

Prețul și calitatea vitrinei frigorifice

Plecând de la premisa că alegerea unui brand de încredere este o garanție a calității, să alegi o vitrină frigorifică a unui producător de renume reduce semnificativ riscurile pe care le presupune achizitia.

Să nu mai spunem că marii producători nu se mai limitează numai la aducerea pe piață a unor simple aparate capabile să mențină reci alimentele din interior, ci aleg să fie reprezentați de modele care îmbină funcționalități moderne, elemente inedite de design și cele mai noi tehnologii de răcire.

Desigur, unele branduri se concentrează pe livrarea unităților de cea mai înaltă calitate, dar vin cu prețuri pe măsură. Alte mărci oferă o calitate satisfăcătoare la un preț mai accesibil. Fiecare brand are avantajele și dezavantajele sale, deci asigură-te că știi exact ce cauți și de ce buget dispui.  

Garanția echipamentului

Toate echipamentele au nevoie de verificări periodice, chiar și cele mai de top frigidere au nevoie de întreținere și, uneori, de reparații. Dacă, din oricare motiv, echipamentul tău se strică, trebuie să știi că ai pe cine să te bazezi. În acest caz, o garanție bună îți poate economisi mulți bani.

Sectorul frigorific comercial are probabil cele mai largi perioade de garanție, unii producători oferind garanții de până la 5 ani pentru piese și reparații. Întelegerea a ceea ce oferă fiecare producător te va ajuta să reduci riscul implicat în cumpărarea unei vitrine frigorifice. Nimeni nu vrea să rămână blocat cu costul reparațiilor sau să înlocuiască complet un echipament.

Alege un producător care îți oferă garanție și servicii de mentenanță pentru orice problemă întămpinată. Dacă te ghidezi după aceste criterii, cu siguranță vei fi multumit de achiziția făcută.

Tipuri de vitrine frigorifice

În funcție de utilitatea ei, o vitrină frigorifică poate fi de mai multe tipuri – vitrină frigorifică verticală, vitrină frigorifică orizontală, insulă frigorifică, vitrină frigorifică combinată.

Fie că vorbim de vitrine frigorifice verticale sau orizontale, de dimensiuni mici pentru magazine de cartier, baruri, restaurante, cofetării, sau de vitrine frigorifice de dimensiuni mari, necesare în supermarketuri sau hypermarketuri, aceste echipamente sunt indispensabile pentru o afacere profitabilă.

Marele lor avantaj constă în faptul că permit clienților să vadă ce produse sunt depozitate înăuntru fără a fi nevoie să deschidă usa echipamentului.

Acest lucru este foarte important în comert deoarece clienții au nevoie să vadă mărfurile înainte de a lua decizia finală de cumpărare. Motiv pentru care alegerea unei vitrine de calitate este decisivă pentru incintele care își desfășoară activitatea în alimentația publică.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies