Tradiție floral-urbană de Valentine’s Day, pe Calea Victoriei! Cine a construit „Copacul cu 600 de lalele”

Tradiție floral-urbană de Valentine rsquo;s Day, pe Calea Victoriei! Cine a construit Copacul cu 600 de lalele
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Februarie 2022
Data actualizare: 11 Februarie 2022
Nicu Bocancea, master florist internațional, face deja o tradiție urbană de Valentine’s Day și construiește pentru al doilea an consecutiv, pe Calea Victoriei din București, „Copacul cu 600 de lalele”, ca loc de popas pentru toți îndrăgostiții care vor sa-și sărbătorească iubirea în prag de Sfântul Valentin. 

„Vrem să ieșim în calea oamenilor cu oaze de frumos, să-i încurajăm să se plimbe, să zâmbească, să-și sărbătorească dragostea de viață și de oamenii din jur. Ne-am gândit că Ziua Îndrăgostiților vine cu un imbold în plus pentru cei care iubesc să iasă pe stradă, să se plimbe sub razele soarelui, așa că am vrut să le creăm, cu ajutorul florilor, un spațiu de popas în care să se oprească, să zâmbească, să se sărute”, explică Nicu Bocancea demersul său floral-urban, parte din serialul său de creații menite să înfrumusețeze orașul denumite #manifestpentrunormalitatesifrumos. 

Copacul de pe Calea Victoriei este decorat cu 600 de lalele albe, cu bulb, iar la baza lui, Nicu Bocancea și echipa lui de floriști vor așterne o pătură de mușchi verde și proaspăt, numai bun pentru găzduit cupluri de îndrăgostiți. 

„Invităm toți oamenii, în acest week-end, la plimbare pe Calea Victoriei, la întâlnirea cu ”Copacul cu 600 de lalele”, la zâmbete, la fotografii și, de ce nu, îi încurajăm pe toți să ia cu ei la plecare, pe lângă amintirea unei secunde de relaxare în inima orașului, și un fir de lalea cu bulb pe care să îl păstreze sau să îl planteze la ei acasă. Este felul nostru de a spune ”La mulți ani” de ziua iubirii și de a chema mai repede primăvara care să ne însenineze și coloreze viața”, mărturisește Nicu Bocancea, cel mai  premiat florist român pe plan internațional.

Pentru cei care își doresc să aleagă cel mai potrivit buchet sau aranjament de flori pentru a-l dărui persoanei iubite pe 14 februarie, Nicu Bocancea are recomandări precise și soluții la îndemână: „În florăriile noastre, avem toate variantele de buchete, de la cele clasice, cu trandafiri roșii sau trandafiri parfumați de grădină, în toate culorile și dimensiunile pănă la cele delicate din flori de primăvară sau aranjamente în vase cu lăcrămioare, lalele, frezii. Minunat anul acesta este că doritorii pot comanda pe site sau în aplicație, dacă nu au timp de o vizită colorată și parfumată în casele florilor noastre, și pot alege să livreze cadoul floral la orice oră, oriunde, luni. Avem comenzi programate de la 6 dimineața, pentru cei care vor să-și surprindă iubita odată cu prima rază de soare. E minunată această perioadă, iar natura ne ajută să o celebrăm memorabil”, adaugă master floristul Nicu Bocancea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies