VIDEO Chinul s-a sfârșit. Eugenia Popescu poate sta la masă cu toți copiii ei

VIDEO Chinul s-a sfârșit. Eugenia Popescu poate sta la masă cu toți copiii ei

După două săptămâni de relaxare, la mare, familia Popescu a făcut cale întoarsă, la Vâlcea, cu promisiunea unui nou început. Arhitecții și-au dat toată silința, au pus mult suflet și sunt mulțumiți de rezultat.

O casă începută prin truda voluntarilor, vecini și organizații caritabile, a fost finalizată de echipa Visuri la cheie în 14 zile. Zeci de oameni din sat au venit să fie alături de Eugenia în ziua inaugurării. După ce au mutat autocarul, membrii familiei au început lungul și emoționantul drum spre casă, noua casă. 

De la șosea până la ei sunt vreo zece minute de mers pe jos, dar distanțele se topesc instant când știi ce te așteaptă la capătul potecii.

Casa familiei este o minunăție încă de la intrare. Cei patru stâlpi de susținere au fost îmbrăcați în stinghii de lemn, care conferă strucuturii un aspect plăcut. Pe locul casei arse, arhitecții au amenajat un spațiu verde, un loc de relaxare în aer liber pentru familie. 

Este primul lucru pe care Eugenia și fiii ei l-au remarcat. Nu mai e nimic din vechea casă arsă. Poate doar amintirile triste, dar vor dispărea și acelea pe măsură ce ei vor înțelege că a fost doar o etapă urâtă din viața lor.

Eugenia a fost emoționată peste măsură când a văzut cum a fost amenajată curtea. „Mă gândeam că o să vină iarna, cum stăteam în camera aia, cu emoție, cu frică… Eu cred că de acum încolo o să fie bine”, a reușit ea să exclame.

Pe terasă sunt două leagăne, un loc de luat masa și un loc de făcut focul.

Eugenia a pășit prima în casa renovată și a crezut că e în vizită la cineva. Livingul, contopit cu bucătăria, este extrem de spațios, un loc în care familia să petreacă timp împreună. Ce le place cel mai mult? Întregul, totul acesta perfect.  

Eugenia și băieții sunt copleșiți de emoții și nu mai au cuvinte. Există o explicație.

Cred că nu realizează că ce este aici o să le rămână lor”, spune Maria, una dintre fiicele mari ale Eugeniei. Vezi VIDEO mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni