• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Colegii lui Andrei și Dragoș Bucur, părtași la surpriza pregătită tânărului

VIDEO Colegii lui Andrei și Dragoș Bucur, părtași la surpriza pregătită tânărului

VIDEO Colegii lui Andrei și Dragoș Bucur, părtași la surpriza pregătită tânărului

Andrei Ionescu este un tânăr puternic, cu o voință de nestăvilit, însă are o mare temere: îi e frică de întuneric. Dragoș Bucur și colegii lui Andrei i-au pregătit tânărului o provocare, menită să-i învingă cea mai mare frică.

Trag de mine cât pot și merg pe picioare singur”; „Mă duc până la capăt, nu renunț”, sunt doar două dintre devizele lui Andrei, care se poate deplasa doar cu ajutorul unui cadru metalic. În această zi specială pentru el și familia sa va trebui să facă mai mult.

Dragoș și colegii lui Andrei i-au pregătit tânărului o surpriză, la care acesta nu se gândea vreodată. L-au chemat la școala unde învață pentru a-l provoca să-și învingă cea mai mare temere a sa, frica de întuneric.

Odată intrat în instituția de învățământ, Andrei a fost poftit să pășească singur pe un culoar întunecat. La capătul lui, Andrei a descoperit ceva ireal: colegii săi erau în sala de clasă, unde au pus la cale o petrecere, cu multe prăjituri, sucuri, baloane și confetti. 

Mai mult, Dragoș l-a anunțat că toți colegii lui au strâns bani pentru a-l ajuta să-și plătească tratamentul de recuperare kineto, vreme de un an.

Vezi momentul mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni