• PRO TV
  • Afla care este cel mai sanatos mod in care poti slabi! VIDEO

Afla care este cel mai sanatos mod in care poti slabi! VIDEO

Afla care este cel mai sanatos mod in care poti slabi! VIDEO

Vreti sa slabiti si sa reduceti cantitatea de grasimi din sange? Specialistii va recomanda produse cu actiune asemanatoare vitaminelor.

Este vorba despre L-carnitina, colina, lecitina si coenzima Q10. Toate aceste substante pot impiedica depunerea colesterolului pe artere.

L-Carnitina, colina, coenzima Q 10, lecitina si acidul lipoic sunt substante asemanatoare vitaminelor. Le puteti lua din numeroase suplimente alimentare recomandate in curele de slabire. Si, totusi, de preferat sunt cele din alimente naturale.

In lipsa substantelor precum coenzima Q 10, alimentele nu-si pot indeplini corect functiile.

Surse bune de coenzima Q10 sunt organele de animal tanar si in special inima. Cat despre L-carnitina care se gaseste in sfecla rosie, aceasta faciliteaza arderea grasimilor. Astfel, se reduce si greutatea corporala.

Colina reduce colesterolul din sange. O puteti gasi in tarite, galbenus de ou, lapte, drojdie de bere, soia si uleiuri vegetale. Aceleasi alimente contin lecitina, o substanta care nu actioneaza doar asupra memoriei.

Toate substantele asemanatoare vitaminelor impiedica organismul sa transforme zaharurile in grasimi periculoase. Astfel, se poate preveni ateroscleroza. 50% din cazurile de imbolnavire sunt cauzate de  consumul excesiv de zahar rafinat. In plus, compusii cu actiune asemanatoare vitaminelor impiedica formarea hemoglobinei glicozilate. Aceasta apare in urma consumului exagerat de sirop de porumb, prezent in absolut toate dulciurile rafinate.

Chiar daca au efecte dovedit benefice, nu va bazati doar pe acesti  compusi daca vreti sa duceti o viata sanatoasa. 

Astfel, daca analizele uzuale va arata ca aveti grasimile crescute in sange, consumati o lingura pe zi de de ulei de masline presat la rece. Sunt vitale si doua oua fierte pe saptamana, dar si o salata de sfecla rosie.

De asemenea, de doua ori pe saptamina introduceti in meniu soia nemodificata genetic. Si o felie de piine integrala preparata cu drojdie naturala, ecologica, este perfecta. Reduce kilogramele in plus si cantitatea de substante grase din sange.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni